powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

2ος κολυμβητικός περίπατος στον Αρμενιστή Χαλκιδικής φιλανθρωπικού σκοπού, 29 Μαΐου 2016

Αρχείο 
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Το camping ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ, σε συνεργασία με την κολυμβητική παρέα της Καλαμαριάς Swim or Die διοργανώνει τον 2ο κολυμβητικό περίπατο στον Αρμενιστή Χαλκιδικής.Ο κολυμβητικός περίπατος έχει 2 διαδρομές 1000μ και 3000μ και συντάσσεται στις συναντήσεις φιλανθρωπικού σκοπού “ SWIM
FOR LIFE” που έχει καθιερώσει από τις αρχές του 2016 η κολυμβητική παρέα Swim or Die
Ημέρα διεξαγωγής του κολυμβητικού περίπατου ορίζεται η 29η Μαΐου 2016, ώρα εκκίνησης 12:00 μ.μ και για τις δύο διαδρομές και χώρος διεξαγωγής οι οριοθετημένες διαδρομές στον κόλπο του camping Αρμενιστής στην Σιθωνία Χαλκιδικής.
Την Κυριακή 29/05/2016 το σημείο συγκέντρωσης θα είναι το beach bar του Αρμενιστή και οι συμμετέχοντες πρέπει να βρίσκονται στο σημείο μέχρι την 10:45 π.μ για να υπογραφούν οι υπεύθυνες δηλώσεις και να δοθούν οι αριθμοί συμμετοχής.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες, που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους και βρίσκονται σε άρτια φυσική και ψυχική κατάσταση. Για την συμμετοχή ανηλίκων απαιτείται έγγραφη συναίνεση γονέα .
Οι κολυμβητές και κολυμβήτριες μπορούν να αγωνιστούν με γυαλάκια ή μάσκα κολύμβησης. Δεν επιτρέπονται άλλου είδους πλευστικά – κολυμβητικά βοηθήματα (σανίδες, πέδιλα, χεράκια, κ.τ.λ.). Πριν την εκκίνηση οι αθλητές/τριες έχουν το δικαίωμα να αλειφθούν με λάδι, αντηλιακό, βαζελίνη, γράσο και με οτιδήποτε άλλο επιθυμούν.
Η συμμετοχή των κολυμβητών ορίζεται στα 5€. Το συνολικό ποσό θα δοθεί στην φιλανθρωπική οργάνωση “ ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ” με έδρα το Τριάδι Θεσσαλονίκης,(www.pnoielpidas.gr ή www.facebook.com/groups/pnoielpidas) για να αγορασθούν τρόφιμα που θα χορηγηθούν σε 68 άπορες οικογένειες στην Ελλάδα , τις οποίες στηρίζει η συγκεκριμένη οργάνωση.
Οι κολυμβητές και κολυμβήτριες αλλά και οι φίλοι, που δεν μπορούν να συμμετάσχουν στον συγκεκριμένο κολυμβητικό περίπατο και θέλουν να στηρίξουν τον φιλανθρωπικό σκοπό του , μπορούν να φέρουν τρόφιμα ( μακαρόνια, όσπρια , ρύζι , κριθαράκι ,γάλατα μακράς διάρκειας κλπ) στο κολυμβητήριο Καλαμαριάς την βδομάδα του περίπατου από 23/05 μέχρι 27/05 υπ’ όψιν Κ. Ρεπανά.
Οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους ευθύνη κάτι που αποδεικνύεται με την υπεύθυνη δήλωση-αίτηση που παραδίδουν υπογεγραμμένη στους διοργανωτές ή αποστέλλουν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο swimordiegr@gmail.com
Πληροφορίες : Μπενάκης Κώστας 6955666659
Ρεπανάς Νικόλας: 6944700872