powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Έκθεση Φωτογραφίας "Αναμνήσεις μια Πόλης!" Πολύγυρος 9-15/5/16

H Νεολαία Πολυγύρου  σε συνεργασία με τον Δήμο, το Νομικό Μορφωτικό Πρόσωπο  του Δήμου  "Ο Αριστοτέλης" και την ομάδα του Facebook "Παλιές φωτογραφίες του Πολυγύρου" θα συμμετάσχει στην έκθεση φωτογραφίας με θέμα "Αναμνήσεις μια Πόλης!". Οι φωτογραφίες αναφέρονται σχετικά με την ιστορία της πόλης μας, σημεία που πλέον δεν υπάρχουν και παλιές φωτογραφίες, αναμνηστικές του παρελθόντος που σχετίζονται με
τον Πολύγυρο και τους κατοίκους του.
Η Νεολαία συμμετέχει με φωτογραφίες από την ομάδα φωτογραφίας που έχει συσταθεί από ερασιτέχνες φωτογράφους, παιδιά τα οποία αγαπούν τη τέχνη της φωτογραφίας. Η δουλειά τους, αν και ερασιτεχνική, παρουσίασε με μοναδικό τρόπο σημεία της πόλης μας σήμερα σε αντιπαραβολή με το χτες. Στόχος της ομάδας είναι η σύγκριση του παρόντος με το παρελθόν και να τονίσει πως ο χρόνος αλλάζει τη μορφολογία και εν συνεχεία την ιστορία μιας πόλης.
Γι' αυτό μεγάλη μας επιθυμία ως Νεολαία, είναι η απαραίτητη συμμετοχή σας στην έκθεση και εθελοντικά και ως παρατηρητές, ώστε όλοι μαζί να μάθουμε και να αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο τον τόπο μας και την ιστορία του.