powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Η ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ του Μοναχού Επιφάνιου στο Ambrosia Restaurant του Hyatt Regency Thessaloniki 15-4-16


Το Wine Style σε συνεργασία με το Ambrosia Restaurant του Hyatt Regency στην Θεσσαλονίκη, σας προσκαλεί την Παρασκευή 15 Απριλίου, σε μια βραδιά αφιερωμένη στην Νηστίσιμη κουζίνα του Αγίου Όρους.
Τα ονομαστά αγιορείτικα κρασιά Μυλοποτάμου συνδυάζονται με ένα ξεχωριστό μενού από μοναδικές γεύσεις
και ανοιξιάτικα αρώματα, ειδικά σχεδιασμένο από τον Αρχιμάγειρα του Αγίου Όρους, Πατέρα Επιφάνιο και τον Executive Chef του Hyatt Regency, Απόστολο Αλτάνη.
Μυλοπόταμος  Αγ. Όρος


ΜΕΝΟΥ

Βελουτέ λαχανικών με χτένι σοτέ και κονφί μοσχολέμονου. Συνοδεύεται με
Οινόμελι Μυλοπόταμος 2015 Αγιορείτικος Τοπικός Οίνος από σταφύλια Μοσχάτου Αμβούργου
*

Παλέτα μανιταριών με τρυφερά φύλλα λαχανικών, πουρέ πράσινου μήλου και βαλσάμικο. Συνοδεύεται με
Λευκός Οίνος Μυλοπόταμος 1015 Άγιου Όρους από σταφύλια Μοσχάτου Αλεξανδρείας και Ασύρτικου
*

Καπνιστό χταπόδι με κρέμα κουνουπιδιού & χαβιάρι.
Συνοδεύεται με
Ερυθρός Οίνος Μυλοπόταμος 2012 Άγιου Όρους από σταφύλια Merlot, Λημνιό και Cabernet Sauvignon
*

Σορμπέ λεμονιού με ζελέ από μπιτούνι & πράσινο μήλο
*

Γιουβέτσι με γαρίδες, μπισκ αστακού & πιπεριά τσούσκα.
Συνοδεύεται με
Επιφανής 2010 Αγιορείτικος Τοπικός Οίνος από τις ποικιλίες Λημνιό και Merlot
*

Νηστίσιμο γαλακτομπούρεκο με γάλα αμυγδάλου & μαριναρισμένα δαμάσκηνα. Συνοδεύεται με
Νάμα Μυλοπόταμος, οίνος Αγιορείτικος φυσικός γλυκύς από τις ποικιλίες Merlot και Μοσχάτο Αλεξανδρείας


Τιμή μενού με τα κρασιά Αγίου όρους, Μυλοπόταμος: 39 ευρώ
Αυστηρά περιορισμένος αριθμός κρατήσεων

Κρατήσεις: +30 2310 401418 or email dine.hrthessaloniki@hyatt.com.
Ώρα προσέλευσης: 21:00
HYATT REGENCY THESSALONIKI
13 Χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης-Περαίας, 57001, Θεσσαλονίκη

Follow us:

Μυλοπόταμος, Άγιο Όρος: http://www.mywines.gr/