powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Η Bild έκανε photoshop στον Σωκράτη πονοκεφαλιασμένο [εικόνες]

Καθώς τα σενάρια για Grexit επανέρχονται στον διεθνή Τύπο, επανέρχονται και τα καυστικά εξώφυλλα της Bild. Η γερμανική εφημερίδα σχολιάζει το θέμα της κρίσης χρέους με μια... πειραγμένη φωτογραφία. Ακρως προκλητική για μια ακόμη φορά. Η Bild αλλοίωσε τη φωτογραφία αγάλματος
του Σωκράτη, κάνοντάς τον να φαίνεται ότι πιάνει το κεφάλι του και όχι το πηγούνι του, σαν να... πονοκεφαλιάζει με τις επιλογές και τη σταδιοδρομία των νεότερων Ελλήνων. 

«Η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα εξαρτάται ξανά από την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων», επισημαίνει η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας και προσθέτει: «Ήταν μία παραπλανητική ηρεμία. Για μερικούς μήνες υπήρξε ηρεμία σχετικά με το θέμα της ελληνικής κρίσης χρέους. Ποτέ, όμως, το θέμα αυτό δεν έφυγε. Και πάλι όμως η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα δεν εφαρμόζει τις μεταρρυθμίσεις που συμφωνήθηκαν με τους Ευρωπαίους εταίρους το καλοκαίρι του 2015. Η ελληνική κυβέρνηση κάνει κόλπα και καθυστερεί... Απλά με τους Έλληνες δεν πάει!», γράφει η γερμανική εφημερίδα. 
Αυτό είναι το άγαλμα του Σωκράτη έξω από το Πανεπιστήμιο Αθηνών που «πείραξαν» οι Γερμανοί: