powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Τέλος ο Γιαννόπουλος από το ΚΕΕΛΠΝΟ – Παύθηκε από το υπουργείο...και η σύζυγος του Φλαμπουράρη στο Δ.Σ..


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Yπουργείου Υγείας εδώ:Μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ, Αθανάσιου Γιαννόπουλου που με προκλητικό τρόπο αρνήθηκε (και μάλιστα εξ ονόματος όλων των οριζόμενων από το Υπουργείο μελών του ΔΣ) να διευκολύνει την πολιτική ηγεσία του υπουργείου
Υγείας που ζήτησε τις παραιτήσεις τους, ανακοινώνεται η παύση του κ. Γιαννόπουλου από τη θέση του προέδρου και η αντικατάσταση του από τον κ. Θεόφιλο Ρόζενμπεργκ, αναπληρωτή καθηγητή χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ιδρυτή και επί πολλά έτη πρόεδρο των Ελλήνων «Γιατρών του Κόσμου» ο οποίος από το 2007 διευθύνει το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών «Διεθνής Ιατρική- Διαχείριση Κρίσεων Υγείας».



ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ! Στο ΚΕΕΛΠΝΟ και η σύζυγος του Φλαμπουράρη...

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΕΛΠΝΟ διορίστηκε ένα χρόνο πίσω, στις 24 Απριλίου του 2015, όταν είχε σχηματιστεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. 
Πρόεδρος του Δ.Σ. ΚΕΕΛΠΝΟ ανέλαβε ο Αθανάσιος Γιαννόπουλος, Καθηγητής Χειρουργικής Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και πρώην Υφυπουργός Υγείας. Αντιπρόεδρος είναι ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Γιαννάκης.
Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι μεταξύ των μελών του ΔΣ περιλαμβάνονται η Ευσταθία Πανατοπούλου, Μοριακή Ιολόγος, Δ/ντρια Ιολογίας Αντικαρκινικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» σύζυγος του Υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη και ο Χαράλαμπος Κουνέλης, υπάλληλος της Βουλής και σύμβουλος του πρώην Υπουργού Υγείας και νυν Υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή.
Σημειώνεται ότι οι δύο υπουργοί ζήτησαν τις παραιτήσεις εγκαλώντας μεταξύ άλλων τα μέλη του ΔΣ, άρα και τα παραπάνω, ότι δεν επέβαλαν την κάθαρση στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Μύλος δηλαδή...


Τα υπόλοιπα μέλη είναι ο Δημήτριος Μπίτας, Οικονομολόγος MSc, η Ουρανία Δαφνή, Καθηγήτρια Βιοστατιστικής Σχολής Επιστημών Υγείας, ΕΚΠΑ, η Σταυρούλα Κόκκιζα, προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών και Υποστήριξης του Υπουργείου Υγείας. - Εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας, ο Δημήτριος Κουντουράς, ιατρός, Ειδικός Παθολόγος-Ηπατολόγος, (εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Ελλάδος) και ο Κωνσταντίνος Αλεξανδρόπουλος, Ψυχίατρος, Εκπρόσωπος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (Π.Ι.Σ.)

www.press-gr.com