powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Το Ειδικό Σχολείο Ν. Προποντίδας , συμμετείχε στο Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος

Την Κυριακή 03 Απριλίου μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και φίλοι του σχολείου της καρδιάς μας, έτρεξαν στα 5 χλμ. του Μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη εναντία στο φόβο, τη θλίψη και το γκρίζο χρώμα που έχει
κυριαρχήσει στην καθημερινότητα μας!
Δήλωσαν με τη συμμετοχή τους σε έναν τέτοιο αγώνα υγείας, πως συμμετέχοντας ισότιμα σε ποικίλα κοινωνικά δρώμενα, κερδίζουν αισιοδοξία για το αύριο και πολυχρωμία στην κάθε τους μέρα.
“Το «Μαζί», έχει γίνει πια οδηγός και σύνθημά μας στο Ειδικό Σχολείο Ν. Προποντίδας κι έτσι πορευόμαστε, απολαμβάνοντας την απίστευτη αγάπη που σκορπίζουν τα γέλια των μαθητών μας. Η απόφαση των γονέων να φέρουν τα παιδιά τους στον αγώνα δρόμου, αποζημιώθηκε από τα λαμπερά τους μάτια, που γέμισαν με μια ακόμη φωτεινή εμπειρία χαράς όλους μας!” δήλωσαν οι εκπαιδευτικού του σχολείου.
Συμμετείχαν στο «γκρουπ της αγάπης μας» όπως το ονόμασαν 70 μέλη από μαθητές, γονείς, φίλους και συναδέλφους, όχι μόνο από τη φετινή, αλλά και από περασμένες -αλλά όχι ξεχασμένες σχολικές χρονιές.
Γιατί, όταν γνώμονας ενός σχολείου είναι το καλύτερο, εμπνέει όλους όσους εργάζονται σε αυτό και τους προτρέπει να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους. Συγχαρητήρια σε όλους για τη συμμετοχή τους και για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν.

Ο Δήμαρχος                                             
Εμμανουήλ Καρράς