powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Μετά την καθαριότητα προσλήψεις με ατομικές συμβάσεις και για φύλαξη Νοσοκομείων.

Τέλος οι εταιρείες σεκιούριτι στα νοσοκομεία! Προσλήψεις με ατομικές συμβάσεις. 
Μετά τον τομέα της καθαριότητας όπου σιγά σιγά προσλαμβάνονται εργαζόμενοι με ατομικές συμβάσεις και όχι εταιρείες, έρχονται προσλήψεις και στον τομέα της φρούρησης στο ΕΣΥ.
Τέλος μπαίνει σιγά σιγά στις ιδιωτικές εταιρείες φρούρησης που είχαν αναλάβει τα τελευταία χρόνια τα
νοσοκομεία καθώς εκδόθηκε η διευκρινιστική εγκύκλιος μέσω της οποίας δίνονται όλες οι λεπτομέρειες για το πώς μπορούν να προσληφθούν μεμονωμένα άτομα για συγκεκριμένο χρόνο που είτε εργάζονται τώρα σε ιδιωτική εταιρεία σεκιούριτι του νοσοκομείου, είτε στο παρελθόν.
Συγκεκριμένα ο νόμος προβλέπει τη δυνατότητα να συνάπτονται συμβάσεις παροχής υπηρεσιών, με ιδιώτες που απασχολούνται ή απασχολούνταν παρέχοντας υπηρεσίες φύλαξης με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, και μάλιστα είτε βάσει ατομικής σύμβασης, είτε μέσω εταιρικού σχήματος.
Η διάταξη είναι ειδική, καθώς αφορά αποκλειστικά και μόνον στη φύλαξη των κεντρικών, των αποκεντρωμένων και όλων εν γένει των υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας, καθώς και των Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ. που εποπτεύονται από το Υπουργείο Υγείας.
Με βάση την εγκύκλιο, η απόφαση για τη σύναψη των συμβάσεων λαμβάνεται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) ή της Διοίκησης του νομικού προσώπου, ή των κεντρικών, των αποκεντρωμένων και όλων εν γένει των υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας,