powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή

Καρέκλα αγάπη μου! Ο Δρίτσας καταγγέλει ότι το ΤΑΙΠΕΔ "λειτουργεί ως κράτος εν κράτει" αλλά δεν παραιτείται!

 Η πώληση του λιμανιού «γίνεται για να ικανοποιηθούν οι δανειστές, όχι για την ανάπτυξη του λιμένα». 
Βολές κατά του ΤΑΙΠΕΔ εξαπέλυσε ο Θοδωρής Δρίτσας σήμερα στο Mega υπογραμμίζοντας: «λειτουργεί ως κράτος εν κράτει.
Το ΤΑΙΠΕΔ δεν είναι ο Πιτσιόρλας, είναι ένας οργανισμός που ελέγχεται πλήρως από τους δανειστές, την
ΕΚΤ ακόμα και από ισχυρούς επιχειρηματικούς ομίλους. Ο κ. Πιτσιόρλας λειτουργεί επί τη βάσει των κανόνων, που λειτουργεί το ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο θέλουμε να αλλάξει.
 «Κάνει αξιοποίηση ή ιδιωτικοποίηση της δημόσιας περιουσίας το ΤΑΙΠΕΔ; Είναι επινόηση των δανειστών το ΤΑΙΠΕΔ, δεν είναι κυβέρνηση».
Τόνισε την ανάγκη να περιοριστεί «στο ελάχιστο το κομμάτι της απαράδεκτης λειτουργίας του ΤΑΙΠΕΔ» και σημείωσε ότι λειτουργεί με κανόνες, που πρέπει και η κοινωνία και η κυβέρνηση να το ελέγχει συνεχώς.
Σχετικά με τη συμφωνία πώλησης των μετοχών του ΟΛΠ, ο ίδιος παραδέχτηκε πως η πώληση του λιμανιού «γίνεται για να ικανοποιηθούν οι δανειστές, όχι για την ανάπτυξη του λιμένα». «Θα ήθελα μια άλλη προοπτική για το λιμάνι του Πειραιά, και θα κάνω τα πάντα και κάνει και η κυβέρνηση τα πάντα», είπε.
Όμως, επισήμανε πως ανεξάρτητα από τις συνολικές τοποθετήσεις της κυβέρνησης, η συμφωνία για τον ΟΛΠ είναι τροποποιημένη σε σχέση με την αρχική της προηγουμενης κυβέρνησης όσο και σε σχέση με αυτή που ετοίμασε το ΤΑΙΠΕΔ και πρόσθεσε ότι είναι βελτιωμένη και ότι θα βελτιωθεί κι άλλο.
Βέβαια στο παρελθόν ο Δρίτσας ξεσήκωνε τον κόσμο με την ντουντούκα εναντίον της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ !!

Ο καρεκλοκένταυρος και αυτός δεν παραιτείται, είναι γλυκιά η εξουσία έστω και αν οι κολωτούμπες είναι η "καθημερινή άσκηση"