powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Η Capital Ship του Βαγγέλη Μαρινάκη βραβεύθηκε με το GREEN4SEA Βραβείο Αριστείας στην προστασία του περιβάλλοντος !!!

@sn  Μπόχα !!
Το Βραβείο Αριστείας GREEN4SEA απονεμήθηκε στην Capital Ship Management Corp., εταιρεία συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη, για την επίδειξη περιβαλλοντικής αριστείας και απόδοσης άνω του μέσου όρου. 
Η Capital διακρίθηκε για τη στρατηγική της με έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος.

Κατά τη διάρκεια του 2015, η ασφάλεια και η περιβαλλοντική εγρήγορση έφθασαν στο υψηλότερο επίπεδο, καθώς όλοι οι Βασικοί Δείκτες Απόδοσης (Key Performance Indicators), ήταν κατά πολύ ανώτεροι από τους μέσους όρους της βιομηχανίας. Η εταιρεία έχει επίσης ξεκινήσει ένα κοινό πρόγραμμα με τον βρετανικό νηογνώμονα Lloyd’sRegister of Shipping και το νοτιοκορεατικό ναυπηγείο Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering Co., Ltd (DSME) προκειμένου να εξετάσει το υγροποιημένο φυσικό αέριο ως καύσιμο και τη χρήση του σε ένα εξαιρετικά μεγάλο μέγεθος πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων. 
Η Capital ήταν επίσης η πρώτη εταιρεία παγκοσμίως το 2014 που έλαβε ανεξάρτητη επαλήθευση και πιστοποίηση από την Lloyds Register για την επιχειρηματική στρατηγική της, σύμφωνα με την «Στρατηγική Αντίληψη του International Maritime Organization (ΙΜΟ), για μια Βιώσιμη Ναυτιλιακή Βιομηχανία».
Αποδεχόμενη το βραβείο εκ μέρους της Capital, η Νίκη Καλογηράτου, Υπεύθυνη Δημόσιων Σχέσεων & Επικοινωνίας, δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να λάβουμε αυτό το βραβείο και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που ψήφισαν υπέρ μας. Αυτό το βραβείο αντικατοπτρίζει τις καθημερινές προσπάθειες των ναυτικών μας στα πλοία, καθώς και την μακροπρόθεσμη δέσμευση της Capital Ship Management σχετικά με τα πρότυπα ασφάλειας και περιβαλλοντικής αριστείας.»
Το βραβείο απονεμήθηκε σε ειδική τελετή βράβευσης κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου GREEN4SEA Forum, το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Τετάρτη 6 Απριλίου, 2016 στο Ίδρυμα Ευγενίδη στην Αθήνα προσελκύοντας 950 συνέδρους από 20 χώρες που αντιπροσωπεύουν συνολικά 400 οργανισμούς.