powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή

Η Νεολαία Πολυγύρου συμμετέχει στην δράση "Let's do it Greece!" την Κυριακή 17 Απριλίου.

Γίνε η Αλλαγή που Περιμένεις! "Ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε όλη την Ελλάδα για να καθαρίσουμε ολόκληρη τη χώρα μέσα σε μία μόνο μέρα!"
Η Νεολαία θα συμμετάσχει ενεργά στην Δράση "Let's do it Greece!" την Κυριακή 17 Απριλίου στις 11 το πρωί. Μια δράση όπου την ίδια μέρα, σε όλη την Ελλάδα, εθελοντές θα βγουν να καθαρίσουν διάφορα σημεία της πόλης τους. Είναι μια ενέργεια με την οποία δηλώνουμε την αγάπη μας για το περιβάλλον, τη φύση και τον σεβασμό στην ίδια μας την πόλη. Τοπεριβάλλον που ζούμε είναι ο καθρέφτης μας και καθρέφτης της πόλης μας και γι' αυτό είναι απαραίτητο να το προστατεύσουμε. 
Το "Let's do it Greece" πρόκειται ουσιαστικά για μια ιδέα που την ξεκίνησαν λίγοι εθελοντές με τίποτα παραπάνω από ένα όνειρο και πολύ πάθος. Να προστατεύσουν αυτό που αγαπάνε. Ο εθελοντισμός έχει αποδείξει ότι όταν είμαστε όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!! Γι' αυτό σας περιμένουμε όλους/ες την Κυριακή 17 Απρίλη στις 11 το πρωί στο Ηρώων για να καθαρίσουμε εθελοντικά συγκεκριμένα σημεία του Πολυγύρου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο http://letsdoitgreece.org/
facebook Νεολαία Πολυγύρου