powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή

O Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ν. Προποντίδος για τον Πρωταθλητή Χαλκιδικής Π.Ο.Μουδανιών στο Μπάσκετ ανδρών.


Συγχαρητήρια στην ανδρική ομάδα Μπάσκετ του Π. Ο. Μουδανιών για την σημερινή της νίκη ΠΟΜ - Αετοί Ορμύλιας 70-65  που σημαίνει την κατάκτηση του τοπικού Πρωταθλήματος και την θριαμβευτική επάνοδο της ομάδος (και μάλιστα μετά 18 χρόνια) στα μεγάλα σαλόνια της Γ Εθνικής. Αξίζουν πολλών επαίνων παίκτες προπονητές καθώς βέβαια και
τα μέλη της διοίκησης της ομάδος.


Το Μπάσκετ του Π.Ο.Μ. μας υπενθυμίζει πως η καλά οργανωμένη, η συστηματική και μεθοδική δουλειά,εκείνη που δεν λυπάται κόπους και θυσίες πάντα μα πάντα επιβραβεύεται.

Πόσο μάλλον όταν η ομάδα αποτελείται μόνον από παίκτες προερχόμενους από την δική μας περιοχή,βγαλμένους από τις δικές μας ακαδημίες, χωρίς τις γνωστές βαρύγδουπες και κατά κανόνα αμφιλεγόμενες μεταγραφές και όταν ακόμη οι περισσότεροι των οποίων είναι κάτω των 18 ετών.

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ν. Προποντίδος στηρίζει μανιωδώς κάθε ανάλογη προσπάθεια και ευχαριστεί τον ΠΟΜ για την μεγάλη χαρά που μας έδωσε.
Μπράβο σας παιδιά, το μέλλον σας ανήκει!!!