powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

1η Αστυνομιάδα στο Δήμο Νέας Προποντίδας

Το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Προποντίδας, διοργανώνει την “1η Αστυνομιάδα”, που θα λάβει χώρα στα Γυμναστήρια και Στάδια του Δήμου Νέας Προποντίδας από 23 έως 29 Μαΐου 2016, με τη συμμετοχή πάνω
από 400 ανδρών και γυναικών αστυνομικών – αθλητών.
Πρόκειται για αγώνες καλαθοσφαίρισης, ποδοσφαίρου και πετοσφαίρισης μεταξύ ομάδων Αστυνομικών από όλη την Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, για μια βδομάδα, θα αγωνιστούν 20 ομάδες καλαθοσφαίρισης ανδρών, 4 ομάδες πετοσφαίρισης ανδρών, 4 ομάδες στο final four ποδοσφαίρου ανδρών και θα πραγματοποιηθούν αγώνες πετοσφαίρισης γυναικών μεταξύ των ομάδων του Π.Ο. Μουδανιών και του Π.Β.Ε. της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.
Ο Δήμος Νέας Προποντίδας και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Νέας Προποντίδας έχει παραχωρήσει στο Π.Β.Ε. της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος τα Δημοτικά Στάδια για τη διεξαγωγή των αγώνων τα οποία είναι: 
Το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ν.Μουδανιών, το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Παύλου και το Δημοτικό Στάδιο Ν.Μουδανιών. Η παρουσίαση των ομάδων θα πραγματοποιηθεί σε εκδήλωση την Τρίτη 24 Μαΐου το απόγευμα, στην Κεντρική πλατεία Νέων Μουδανιών. Καλούνται οι Δημότες και οι επισκέπτες του Δήμου μας να αγκαλιάσουν τους αγώνες και να γεμίσουν τα στάδια. Η είσοδος στους αγώνες θα είναι ελεύθερη. Το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί στο άμεσο προσεχές διάστημα.


Ο Δήμαρχος                                                       


Εμμανουήλ Καρράς                                 

Κατηγορία: Δελτία τύπου