powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

ΣΕΓΑΣ: ΣΙΘΩΝEΙΑ 2016 Αγώνες ρίψεων, και για την επίτευξη ορίων ή κριτήριο για τη συγκρότηση Εθνικών Ομάδων για διεθνείς συμμετοχές. (Πρόγραμμα)

 Μετά από απόφαση  του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ και προκειμένου η Ομοσπονδία να ενημερώσει τους αθλητές και τις αθλήτριες που επιδιώκουν να πετύχουν τα όρια για τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων, στους Πανευρωπαϊκούς Ανδρών –Γυναικών και στους αντίστοιχους
παίδων-κορασίδων,  ανακοίνωσε  τους αγώνες που διεξάγονται στο εσωτερικό και θα αποτελέσουν αγώνες ορίων ή κριτήριο. Μεταξύ αυτών συμεριλαμβάνονται και  «τα Σιθώνεια» που
διεξάγονται την 12η Ιουνίου 2016 στο δημοτικό γήπεδο Νικήτης. Το γεγονός αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή για την Σιθωνία και την Χαλκιδική. Νίκος Παπαδημητρίου, 6942-812871
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΣ Η ΣΙΘΩΝΙΑ

στη μνήμη του Κώστα Σπανίδη.

Οι συμπληρωματικές οδηγίες
Θα υπάρχουν δύο γραμματείες:
1η γραμματεία: Στο γυμνάσιο Νικήτης, είσοδος από βόρεια πλευρά για επιβεβαίωση όλων των αγωνισμάτων ρίψεων.
Είσοδος στον αγωνιστικό χώρο: Σφυροβολία ανδρών-γυναικών, Κ-ΠΚ/Α, από την ανατολική πλευρά του γηπέδου. Σφαιροβολία ανδρών-γυναικών-Π-ΠΠ/Α-Κ/ΠΚ/Α και ακοντισμός γυναικών, σφυροβολία από την βόρεια πλευρά του γηπέδου.
2η γραμματεία: Στη νοτιοδυτική πλευρά του γηπέδου για είσοδο-επιβεβαίωση των δρομικών αγωνισμάτων: 80μ. ΠΠ/Α- ΠΚ/Α, 60μ.ΠΚ/Β-ΠΠ/Β, 50μ. μίνι (Α)(Κ), 40μ. σ.μινι (Α)(Κ). Για τα αγωνίσματα αλμάτων (μήκος ΠΠ/Α-ΠΚ/Β, ύψος ΠΚ/Α- ΠΠ/Β), είσοδος-επιβεβαίωση από την βόρεια πλευρά του γηπέδου.
Παρατηρήσεις
α. Είσοδος αθλητών-τριών στον αγωνιστικό χώρο 30 λεπτά πριν την έναρξη κάθε αγωνίσματος.
β. Στον αγωνιστικό χώρο θα εισέρχονται, αθλητές, κριτές, και όσοι παράγοντες περιλαμβάνονται στις επιτροπές.
γ. Μετά το πέρας κάθε αγωνίσματος οι αθλητές –τριες θα εξέρχονται του γηπέδου, πλην των 3 πρώτων που θα αναμένουν για την απονομή επάθλων μέσα σε 15 λεπτά (εάν δεν προσέρχονται για την απονομή θα αναμένουν στο τέλος των απονομών).
δ. Στα αγωνίσματα της σφυροβολίας και σφαιροβολίας Α-Γ, όλοι οι αθλητές-τριες θα εκτελέσουν έξι (6) βολές. Στα υπόλοιπα αγωνίσματα ρίψεων θα εκτελούνται τρεις βολές και στην συνέχεια θα συνεχίζουν για έξι βολές οι 8 καλύτεροι-ρες.
ε. Στο αγώνισμα του άλματος σε μήκος, όλοι οι αθλητές-τριες θα εκτελούν τρία αλματα.
ζ . Αρχικό ύψος για τους ΠΠ/Β είναι το 1.20μ. (συνέχεια 1.25μ.-1.30μ.-1.35μ-1.40μ.-1.45μ.-1.48μ.-1.51μ.-1.54μ.-1.57μ. -1.60μ.), ενώ για τις ΠΚ/Α το 1.25μ. και στη συνέχεια όπως οι ΠΠ/Β.
η. Οι αθλητές-τριες που αγωνίζονται θα φέρουν υποχρεωτικά τη στολή του συλλόγου τους και τους αριθμούς που αγωνίστηκαν καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, μέχρι και την απονομή.
Θ. Οι ημερομηνίες που αναγράφονται στο κάθε αγώνισμα είναι υποχρεωτικές.