powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Συμμετοχή Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στο Φεστιβάλ Τουρισμού από 26 έως 29/5/16 στην Νέα παραλία Θεσσαλονίκης (σταντ Νο 16 & 17

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, θα λάβει μέρος στο Φεστιβάλ Τουρισμού Θεσσαλονίκης, που διοργανώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, το διάστημα 26-29 Μαΐου 2016. 
Το θέμα του περιπτέρου του (σταντ Νο 16 & 17) είναι η
παρουσίαση μιας παραλίας της Χαλκιδικής. Σκοπός της συμμετοχής του Επιμελητηρίου είναι η προβολή του τουριστικού προϊόντος του Νομού, καθώς και των επιχειρήσεων που το διαμορφώνουν. 
Μέσω αυτής του της δράσης, το Επιμελητήριο της Χαλκιδικής συμβάλλει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου και στην ανάδειξη του συγκριτικού πλεονεκτήματος της περιοχής του.
Επιχειρήσεις μέλη του επιμελητηρίου Χαλκιδικής που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού, μπορούν να εκθέσουν διαφημιστικό υλικό της επιχείρησής τους στο περίπτερο του επιμελητηρίου.
Κατά τη διάρκεια των ημερών του φεστιβάλ στο χώρο της Ν.Παραλίας, τις απογευματινές ώρες, θα υπάρχουν παράλληλες δραστηριότητες όπως αθλητικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις ζαχαροπλαστών της πόλης με πρωτότυπες δημιουργίες, δρώμενα και δράσεις από φορείς της πόλης, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις.
Προσκαλείστε να επισκεφτείτε το περίπτερο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής
Ωρες λειτουργίας 
Πέμπτη 26/5 19.00 - 22.00
Παρασκευή Σάββατο&Κυριακή
27-29&29/5    10.00-22.00

Επιμελητήριο Χαλκιδικής