powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

4ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ «LACARA 2016» ΑΝΔΡΩΝ-ΕΦΗΒΩΝ-OPEN 12-6-16

Αρχείο 2015
Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η  4ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ «LACARA 2016» ΑΝΔΡΩΝ-ΕΦΗΒΩΝ-OPEN
O Ποδηλατικός Όμιλος «ΒΕΛΟΣ»-BOTTECCHIA σε συνεργασία με την Ένωση Camping Χαλκιδικής και τον Οργανισμό Τουρισμού Χαλκιδικής, διοργανώνουν τον 4ο Ποδηλατικό Γύρο Σιθωνίας “LACARA 2016” κατηγορίας ΑΝΔΡΩΝ –ΕΦΗΒΩΝ, MASTERS και OPEN, την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016. 
Κατεβάστε την προκήρυξη του αγώνα σε μορφή pdf εδώ.

Ο Σύλλογός μας με την ευγενή χορηγία του Camping Lacara θα καλύψει τη διαμονή σε ομάδες κατηγορίας Ανδρών-Εφήβων απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, κατόπιν πρόσκλησης.
Όσοι από τους υπολοίπους, επιθυμούν να διανυκτερεύσουν από την προηγούμενη στον χώρο του αγώνα (Camping Lacara) καθώς και για την open κατηγορία, υπάρχει δυνατότητα φιλοξενίας σε τροχόσπιτα, με ειδικές τιμές. (20% επί των αναγραφομένων τιμών καταλόγου) http://www.lacaracamping.gr/ . 
Για όλους τους συμμετέχοντες αθλητές κατηγορίας Ανδρών-Εφήβων και τους συνοδούς τους, καθώς και τους συμμετέχοντες κατηγορίας Masters-open, θα υπάρξει μπουφές μετά το πέρας των αγώνων
Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα έχει το δικαίωμα τροποποίησης του παρόντος κανονισμού, για λόγους ανωτέρας βίας. Σε κάθε περίπτωση η όποια αλλαγή θα καταστεί γνωστή στους συμμετέχοντες και τους αρχηγούς των ομάδων,  εγκαίρως.
Με τη συμμετοχή τους οι αθλητές αποδέχονται τον παρόντα κανονισμό και μετέχουν  με προσωπική τους ευθύνη.
Για κάθε περαιτέρω πληροφορία θα ενημερώνεσθε από το site του συλλόγου : www.veloscc.gr  καθώς και την ιστοσελίδα μας στο fb: velos cycling team.
Επίσης μπορείτε να απευθύνεστε:
Κάτια Δάκου :Οργανωτική Διευθύντρια 6939 874064
Κώστας Γεωργιάδης :Τεχνικός Διευθυντής 6974 889859


σχετικό από τον 3ο ποδηλατικό εδώ sithonianews.blogspot.gr