powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή

Λίστα Συμμετεχόντων 46ου Διεθνή Διάπλου Τορωναίου Κόλπου 16 Ιουλίου 2016


Καλλιθέα - Νικήτη 26 χιλ.
1. Αγαθαγγέλου Αναστάσιος
2. Βαμβακίδης Ιωάννης
3. Γαγγάδης Αλέξανδρος
4. Γεωργόπουλος Κωνσταντίνος
5. Δαβιδόπουλος Λεωνίδας
6. Ιωαννίδου Δέσποινα
7.Κουντούρη Στέλλα
8. Κούστας Τρύφων

9. Κουτλίανος Βασίλειος
10. Κυφωνίδης Ιωάννης
11. Larrosa Jose Luis 
12. Μορίκης Βασίλειος
13. Ξανθόπουλος Αθανάσιος
14. Ponce Daniel Jiemenz
15. Παρθένης Πέτρος
16. Read Michael Peter 
17. Ρόης Σπύρος
18. Σούστας Αγγελος
19. Veenendaal Elke 
20. Ψιλόλιγνου Σοφία

Επιλαχόντες

1. Παλαμίδη Χαρά
2. Χατζάρας Φώτιος
3. Μαράκος Δημήτριος
4. Ηλιάδης Χρήστος
5. Στυλιανάκης Στέλιος

E.E.N.N. "ΣΙΘΩΝ"

σχετικό και εδώ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 46ΟΥ ΔΙΑΠΛΟΥ ΤΟΡΩΝΑΙΟΥ ΚΟΛΠΟΥ

Η Ε.Ε.Ν.Ν. “Ο ΣΙΘΩΝ” προκηρύσσει τον 46ο Κολυμβητικό Διάπλου Τορωναίου Κόλπου στη Νικήτη Χαλκιδικής, το Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016. Πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους και ιστορικότερους αγώνες μαραθώνιας κολύμβησης πανελληνίως.


Διεξαγωγή αγώνα-κανονισμοί

Οι αθλητές καλούνται να διανύσουν απόσταση 26 χιλιομέτρων από την Καλλιθέα της Κασσάνδρας στη Νικήτη της Σιθωνίας χωρίς τη χρήση πτερυγίων ή άλλων βοηθητικών μέσων πλεύσης. Για την ασφάλειά τους θα συνοδεύονται από μηχανοκίνητες βάρκες και ταχύπλοα σκάφη που διαθέτουν ασύρματη επικοινωνία. Στις βάρκες συνοδείας επιτρέπεται να επιβαίνουν μέχρι δύο συνοδοί.
Η εκκίννηση του αγώνα θα δοθεί στις 8 : 00 το πρωί του Σαββάτου από το ξενοδοχείο “Παλλήνη” στην Κασσάνδρα. Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της εκκίνησης τουλάχιστον εξήντα λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα.
Την Παρασκευή 15 Ιουλίου θα διεξαχθεί ενημερωτική συγκέντρωση όπου θα δοθούν αναλυτικές οδηγίες και διευκρινίσεις σε αθλητές και συνοδούς. Θα ακολουθήσει εκδήλωση παρουσίασης των αθλητών στην παραλία της Νικήτης. Η παρουσία και στις δύο εκδηλώσεις είναι υποχρεωτική.
Το Σάββατο 16 Ιουλίου, μετά τη λήξη του αγώνα θα ακολουθήσει τελετή λήξης και απονομής των επάθλων. Στο συγκεκριμένο αγώνα όλοι οι αθλητές θεωρούνται νικητές και βραβεύονται με ένα στεφάνι ελιάς.