powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΝΕΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ

Τα εγκαίνια του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού Νέου Μαρμαρά πραγματοποιήθηκαν σήμερα από το Δήμαρχο Σιθωνίας κ. Ιωάννη Τζίτζιο, παρουσία του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Νέου Μαρμαρά Γιώργου Καπλάνη, του προέδρου της ΑΝΕΤΧΑ Γιώργου Πασαλή, αντιδημάρχων, δημοτικών και τοπικών συμβούλων, εκπαιδευτικών, γονέων και παιδιών.




Ο νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός είναι ένας σύγχρονος χώρος αγωγής και διαμονής για τα παιδιά βρεφικής και προσχολικής ηλικίας και αποτελεί σημαντική κοινωνική παροχή για τις νέες οικογένειες αλλά και προθάλαμο κοινωνικοποίησης των παιδιών με την εισαγωγή τους στη μάθηση και τη γνώση.

Ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ.Ιωάννης Τζίτζιος στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε  ότι ο νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός είναι ένας σύγχρονος χώρος εκπαίδευσης υψηλών προδιαγραφών για την πλέον ασφαλή και αποτελεσματική ψυχοσωματική ανάπτυξη των παιδιών και   αποτελεί σημαντική στήριξη και πολύτιμη βοήθεια για τους εργαζόμενους γονείς. Υπογράμμισε παράλληλα  ότι η υλοποίηση τέτοιων έργων υποδομής αποτελεί σταθερή προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής και είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας όλων. 


Το Δήμαρχο Σιθωνίας τίμησε με αναμνηστική πλακέτα ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέου Μαρμαρά κ. Γιώργος Καπλάνης, για την προσφορά του στην κατασκευή



 dimossithonias.gr/