powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Έναρξη ελέγχων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ στις εγκαταστάσεις των πιστοποιημένων φορέων.

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ έχει ξεκινήσει τους ελέγχους των Πιστοποιημένων Φορέων σε όλη τη χώρα, προκειμένου να διασφαλιστεί, η συμμόρφωση με τα κριτήρια που ορίζονται στις μέχρι τώρα Προσκλήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, και η ορθή λειτουργία των Φορέων. 
Οι έλεγχοι του ΟΠΕΚΕΠΕ έχουν στόχο να διαπιστώσουν αν οι
Πιστοποιημένοι Φορείς τηρούν τα υποβαλλόμενα στο Επιχειρησιακό τους Σχέδιο, όπως τη μεθοδολογία και οργάνωση της συλλογής των αιτήσεων, τις θέσεις και τους χώρους εργασίας, το προσωπικό που χρησιμοποιούν, τις συμβάσεις που έχουν κάνει με τρίτους και τον Τιμοκατάλογο εργασιών.
 Ειδικότερα ως προς τον Τιμοκατάλογο Εργασιών, θα ελεγχθεί εάν στα τιμολόγια που έχουν εκδοθεί, οι τιμές χρέωσης είναι σύμφωνες με τις τιμές ανά εργασία και κατηγορία αίτησης, όπως αυτές έχουν υποβληθεί στον ΟΠΕΚΕΠΕ και αν ο Τιμοκατάλογος είναι αναρτημένος σε εμφανές σημείο στις εγκαταστάσεις του φορέα. 
Επίσης θα ελεγχθούν όλα τα σχετικά δικαιολογητικά που καθορίζουν την συνεργασία των Φορέων με τρίτους, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της εργασίας τους, η φερεγγυότητα τους, η ασφάλεια των πληροφοριών και ο υγιής ανταγωνισμός μεταξύ των Φορέων. Τέλος, θα ελεγχθεί η συμμόρφωση των Φορέων με τις οδηγίες του ΟΠΕΚΕΠΕ σχετικά με τη μη παρακώληση της δυνατότητας των παραγωγών για ελεύθερη επιλογή φορέα.
Δελτίο Τύπου 20-5-16