powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Πως θα βρούμε την ελπίδα σύντροφοι αδελφοί, βουτηγμένοι στις απολαύσεις;

Συριζαίοι Αιθέριες Υπάρξεις. Και να θες να ηρεμήσεις δε σε αφήνουν οι διαβόλοι.Εκεί που καθόμουν ωραία και καλά, διάβασα μια κουτουράδα από καινοφανή αστέρα της πολιτικής σκηνής (είναι και στην εξουσία πανάθεμα τους, είναι και πολλοί οπότε δεν τους προλαβαίνεις) η οποία είπε πως διαμοίρασαν τους φόρους έτσι ώστε να είναι διαμοιρασμένοι σε πολλά πράγματα
όπως φαγητά καφέδες, ποτά κλπ….
Οπότε για να επιβαρυνθεί ένα νοικοκυριό πρέπει να καταναλώνονται πολλά πράγματα μαζί, όπως φαγητά, καφέδες, ποτά, τσιγάρα, ηλεκτρικό ρεύμα, συνδρομητική τηλεόραση, ΄να οδηγούν αυτοκίνητο, να καταναλώνουν βενζίνη, να θέλουν θέρμανση, κλπ. Πράγματα δηλαδή που όπως μάλλον διατείνεται, ως γνωστόν δεν τα κάνει όλα μαζί κανένα σπίτι στις μέρες μας στο δυτικό κόσμο (… εεε, τον ποιόν;)
Που ακούστηκε κάποιος να καπνίζει, τα τρώει φαγητά και να έχει ΙΧ; Άσε πια το ποτό: Αφού βλάπτει βρε αδερφέ! Εκτός αν είναι επαναστατικό τσίπουρο σε ταβερνίτσα πριν την παράσταση του Λαζόπουλου οπότε το φορολογούμε μεν αλλά πάμε πάσο, ένεκα η πολιτισμική συμβατότητα της Πουδουφουα…
Οπότε επανέρχεται αυτό που είχε πει ένας φίλος κάποτε ότι πλέον εδώ εμπίπτουμε στη σφαίρα της μεταφυσικής διότι οι Συριζαίοι είναι αιθέριες υπάρξεις. Δεν έχουν καταθέσεις, δεν μισθοδοτούνται, δεν έχουν παιδιά, δεν ταξιδεύουν, δεν έχουν σπίτι, δεν έχουν έξοδα, δεν αυταπασχολούνται, τώρα μας λένε ότι δεν τρώνε, δεν καπνίζουν και δεν πίνουν, ε ναι, μάλλον για αιθέριες υπάρξεις πρόκειται.
Τρέφονται με αιθέρα (πήγα να γράψω «πράνα» αλλά ας το εκφράσουμε στο Ελληνικότερο) και η υλική τους υπόσταση με τις όποιες υλικές ανάγκες (και ήταν πολλές που να πάρει τον καιρό της αστακομακαρονάδας) απλά δεν υπάρχει. Οπτασίες βλέπουμε όχι υλικά σώματα.
Η αυτό ή είναι απλά αντί για ασώματα πρόκειται μάλλον για α-νόητα όντα από αυτά που όταν καταλάβουν ότι τους κορόιδεψαν και ετούτοι, θα προσπαθήσουν μέσα σε συνεχή τρικυμία εν κρανίω, να σταματήσουν το λάθος τους με ένα μεγαλύτερο.
Δε θα είναι εξάλλου και η πρώτη φορά. Ξέρει η συγκεκριμένη κυρία σε ποιους απευθύνεται…
ΚΚ2