powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Φορείς και Σύλλογοι προμηθεύουν δωρεάν υλικό για την λειτουργία του Κ.Υ. Μουδανιών

Με λαχεία και με βοήθεια από συλλόγους αντιμετωπίζουν την έλλειψη υλικών τα Κ.Υ. του Νομού. Ανακοίνωση του Κ.Υ.Μ.
Πολλά ψέματα από την Κυβέρνηση των παραμυθατζήδων  ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και για την Υγεία . Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας έχουν τεράστιες ελλείψεις υλικών για την λειτουργία τους . Η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής (σχετικό εδώ)    για να επικοινωνιακούς λόγους διοργανώνει συναντήσεις φορέων
υγείας  του νομού χωρίς ουσία καθώς η ταφόπλακα στο σύστημα υγείας στην Χαλκιδική γίνεται ασήκωτη. Για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση των ελλείψεων σε απαραίτητα υλικά το Κ.Υ. Παλιοχωρίου κάνει κληρώσεις λαχείων . Το Κ.Υ. Ν.Μουδανιών κάνει έκκληση στους φορείς να το ενισχύσουν, και στην προσπάθεια αυτή υπάρχει ανταπόκριση όπως του Φραμακευτικού Συλλόγου Χαλκιδικής τον οποίο και με ανακοίνωση ευχαριστούν.

Η ανακοίνωση


 Η Διεύθυνση, το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Λοιπό προσωπικό του Κέντρου Υγείας  ευχαριστεί το ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του κο Μαργαριτίδη Μιχάλη για την άμεση ανταπόκριση στην ικανοποίηση του αιτήματος μας.

Με την ιδιαίτερα σημαντική προσφορά σας σε αντιδραστήρια και υλικά, το Μικροβιολογικό Εργαστήριο μας με το επιστημονικό του προσωπικό, συνεχίζει τη λειτουργία του αδιάλειπτα, παρέχοντας αποτελέσματα σε μεγάλη γκάμα αιματολογικών και βιοχημικών εξετάσεων.
Ευελπιστούμε η ευγενική και ταυτόχρονα πολύτιμη προσφορά σας να εκτιμηθεί ανάλογα, να ευαισθητοποιήσει και άλλους Φορείς και Συλλόγους και να αποτελέσει φωτεινό παράδειγμα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε και βιώνουμε καθημερινά τα τελευταία χρόνια.