powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Βρήκαν τον σκύλο με ανοιγμένη τη μουσούδα στα δύο στη Νέα Προποντίδα

Με ανοιγμένο το πρόσωπο στην κυριολεξία στα δύο εντόπισαν στις 28 Απριλίου τον σκύλο που βλέπετε κάτοικοι της περιοχής στην Ακτή Διονυσίου στην Χαλκιδική και ενημέρωσαν τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δήμου Νέας Προποντίδας για να σπεύσουν για
βοήθεια. Αν και αρχικά πίστεψαν ότι το σκυλί έχει χτυπηθεί από όχημα τελικά στο κτηνιατρείο του Σταμάτη Τεπέ διαπίστωσαν ότι το χτύπημα στη μουσούδα που είχε ανοίξει (από τη μύτη έως το μάτι του ζώου) στα δύο δεν είναι τυχαίο αλλά προφανώς έγινε σκόπιμα και από ανθρώπινο χέρι.
Το ζώο καταγγέλουν ότι δεν έπεσε θύμα τροχαίου αλλά κάποιος το χτύπησε σκόπιμα...
Αναφορικά με το συμβάν η εθελοντική ομάδα επισημαίνει: «ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ... ξέρουμε πως κάθε λεπτό μετράει. Σε πολύ λίγο ήτανε στο αμάξι μεταφοράς και για ακόμα μια φορά ο γιατρός μας έκανε την υπέρβαση!
Αφού τον ανεβάσαμε στο τραπέζι κοιταχτήκαμε χωρίς να πούμε λέξη. Ε! ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΧΑΙΟ... ΤΟ ΤΡΑΥΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΙΧΜΗΡΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΧΕΡΙ... ναι καλά διαβάσατε. Δεν υπάρχει κάταγμα, όλα φαίνονται μέχρι το ρινικό οστό, οι ιστοί κομμένοι σαν από νυστέρι και τα άκρα ταιριάζουν άψογα το ένα με το άλλο στη ραφή! Αυτό και μόνο μας οδηγεί στο συμπέρασμα της κακοποίησης.









Αναρρώνει...

Τηλεφωνήσαμε στους ανθρώπους που μας ειδοποίησαν και ενημερώσαμε δίνοντάς οδηγίες για την ασφάλεια και του αλλού μεγάλου αρσενικού. Προς το παρόν οι συνεχιζόμενες έρευνες στην περιοχή ενισχύουν τις "υποψίες" μας.

Ευχαριστούμε τους εκεί εθελοντές που αγρυπνούν και ερευνούν. Όποιος ΑΝΘΡΩΠΟΣ, αυτές τις άγιες μέρες, έχει δει έστω και το παραμικρό στην Ακτή Διονυσίου για το περιστατικό, να επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ. Αυτός είναι ο Καίσαρας και θα ζήσει, προέρχεται από την φυλή των ελληνικών ποιμενικών που προστατεύει ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, έχει θαυμάσιο χαρακτήρα και λόγω της αγνής συμπεριφοράς του προς τον άνθρωπο έλαβε αυτό που του αξίζει;» καταλήγει η ανακοίνωση.
fb  Εθελοντικη Ομαδα Δημου Νεας Προποντιδας