powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Από το Κ.Υ.Κασσάνδρας στα Διαβατά υλικό για τους πρόσφυγες

Την Τετάρτη 4 Μαίου 2016 μέλη του ΣΦΕΜΥΚ (Σύλλογος Φίλων και Εθελοντών Μονάδων Υγειας Κασσάνδρας) σε συνεργασία με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, μετέφεραν στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, υλικό υποστήριξης που συγκεντρώθηκε στο Κ.Υ Κασσανδρείας από τα μέλη του ΣΦΕΜΥΚ και κατοίκους της
Κασσάνδρας.
Το υλικό ήταν κυρίως κυρίως φάρμακα για μικρά παιδιά,αναλγητικά και αντιβιοτικά, παιδικά γάλατα, πάνες για βρέφη και παιδιά,είδη υγιεινής, νερά εμφιαλωμένα και ξηρή τροφή.
Την αποστολή μας που αποτελούνταν από τον πρόεδρο του ΣΦΕΜΥΚ, Θέμη Ιερισσιώτη και τη Γραμματέα Ελένη Τριανταφύλλου, περίμενε και ευχαρίστησε ο Ταγματάρχης του στρατοπέδου κ. Μορφίδης Γεώργιος, μέλη εθελοντικών ομάδων και μέλη της οργάνωσης των Γιατρών του κόσμου.
Ένας χώρος που κυριαρχούσαν τα μικρά παιδιά, που μας ακολουθούσαν κατά βήμα,με οργάνωση διοικητική για τις αιτήσεις ασύλου, ιατρείο, και υπηρεσίες ασφαλείας,που μας εντυπωσίασαν!
Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, τα μέλη και τους συνδημότες μας για τη συνδρομή τους,και να συγχαρούμε όλους όσους σ΄αυτή τη δομή φιλοξενίας με υπομονή και χαμόγελο προσπαθούν να κάνουν τις συνθήκες διαβίωσης όσο γίνεται καλύτερες!
 Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας Χαλκιδικής