powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου Μακεδονίας-Θράκης στη γη του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ -Αποτελέσματα

Στις 15 Μαΐου 2016, ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η διοργάνωση του  «Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Ορεινής-Δρόμου Μακεδονίας-Θράκης» που έλαβε χώρα στο Δήμο Αριστοτέλη.
Η αθλητική διημερίδα διοργανώθηκε από την ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο και το Δήμο Αριστοτέλη, στα
πλαίσια του εορτασμού του Επετειακού Έτους Αριστοτέλη όπως αυτό εγκρίθηκε και ανακηρύχθηκε από την UNESCO για τη συμπλήρωση των 2.400 χρόνων από τη γέννηση του σπουδαίου Σταγειρίτη φιλόσοφου.
Στα πλαίσια του «Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Ορεινής-Δρόμου Μακεδονίας-Θράκης» πραγματοποιήθηκε:
α) το τοπικό Πρωτάθλημα Μακεδονίας-Θράκης Ορεινής Ποδηλασίας (MTB), στα αγωνίσματα του Cross country (αντοχής), στις κατηγορίες Μίνι μικρά, Μίνι μεγάλα, Παμπαίδες, Παγκορασίδες, Κορασίδες και του Team Relay (σκυταλοδρομία), στις 14-5-2016 στην περιοχή Κομίτσα Νέων Ρόδων Χαλκιδικής και
β) το Πρωτάθλημα Μακεδονίας-Θράκης Δρόμου, την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 στην Ιερισσό Χαλκιδικής, όπου συμμετείχαν ποδηλάτες ερασιτέχνες του αθλήματος αλλά και επαγγελματίες ποδηλάτες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα οι οποίοι  αγωνίστηκαν «εξερευνώντας»  ένα τοπίο εξαιρετικής ομορφιάς και φυσικού κάλλους στις ορεινές διαδρομές της Γης του Αριστοτέλη.
Τις απονομές των μεταλλίων στους νικητές έκανε ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κος Γιώργος Ζουμπάς ο οποίος αφού συνεχάρη τους διοργανωτές και όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες δήλωσε: ¨Συνεχίζουμε τον επιτυχημένο σχεδιασμό των εκδηλώσεων του επετειακού έτους Αριστοτελη,που βάζουν τον Δήμο μας στο επίκεντρο της παγκόσμιας προβολής για τα επόμενα δυο χρόνια, αναδεικνύουν τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα και σηματοδοτούν μια  ευκαιρία ανάδειξης μιας αειφόρου ανάπτυξης για την περιοχή μας».
Η Πρόεδρος του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου, Ελένη Παναγιωτοπούλου, επεσημανε τη μεγάλη συμβολή που αποτέλεσε η πραγματοποίηση της Αθλητικής Διημερίδας, για τον τόπο μας, τόσο στην καλλιέργεια της αθλητικής κουλτούρας της τοπικής κοινωνίας, όσο και στη «γνωριμία» της περιοχής από τη πλειάδα των αθλητών που συμμετείχαν στους αγώνες του διημέρου.
Επίσημα αποτελέσματα, αναμένεται να ανακοινωθούν με δελτίο τύπου, από την Ομοσπονδία.
Τέλος να ευχαριστήσουμε την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης, την carduus bike  και τον Παντελή Ευθυμίου, για τη συμβολή τους στην αθλητική διοργάνωση, την Ομάδα Διάσωσης Μ. Παναγίας και όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν και βοήθησαν αφιλοκερδώς στο να διεξαχθεί με επιτυχία το πρωτάθλημα ποδηλασίας στο Δήμο Αριστοτέλη.
Γρ. Επικοινωνίας & Δ. Σχέσεων

Δήμου Αριστοτέλη





ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΤΟΧΗΣ, 
ΑΝΔΡΩΝ - ΕΦΗΒΩΝ, 
15-5-2016, ΙΕΡΙΣΣΟΣ

όλα τα αποτελέσματα εδώ ΕΠΣΜΑΘ


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΤB ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ, TEAM RELAY & OPEN, 
ΣΑΒΒΑΤΟ 14-5-16, CAMPING COMITSA