powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Παλιές φωτογραφίες του Πολυγύρου. Tα φώτα έσβησαν η προσπάθεια δεν σβήνει ..συνεχίζεται

Tα φώτα έσβησαν. Μία ομαδική προσπάθεια μηνών , ολοκληρώθηκε με επιτυχία . Το επιβεβαίωσαν τα καθημερινά προφορικά σας σχόλια, ως επισκέπτες της έκθεσης, όσο και οι έγγραφες εντυπώσεις σας, στο βιβλίο επισκεπτών.
 Δεχτήκαμε πολλούς ειλικρινείς επαίνους και ευχές, όπως και καλοπροαίρετες παρατηρήσεις, για παραλήψεις και λάθη, τις
οποίες κρατάμε σοβαρά υπ όψιν μας για το μέλλον. Σας ευχαριστούμε θερμά όλους !!! Γνωρίζεται πως δεν είμαστε οι ειδικοί, ούτε διεκδικήσαμε τίτλο, ως επαΐοντες περί των εκθέσεων .
Βασικά εργαλεία μας, το υλικό που χάρη σε σας είχαμε στα χέρια μας, το μεράκι και η επιθυμία μας να ¨μιλήσουν ¨οι εικόνες για την πόλη μας και τους ανθρώπους της, στο πέρασμα των χρόνων ! Όπως και έγινε !!!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε γι αυτό :
Tην Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου « ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» Κα Ιφιγένεια Κυριάκου για την προτροπή της να προχωρήσουμε μαζί, στην Έκθεση των φωτογραφιών της σελίδας του fb ¨Παλιές φωτογραφίες του Πολυγύρου ¨ καθώς και για την αμέριστη στήριξη και βοήθειά της σε όλη την διαδικασία.
Τον Δήμο Πολυγύρου και τον Δήμαρχο Αστέριο Ζωγράφο , για την αποδοχή, την παραχώρηση των χώρων , στην οικία Γ. Παραλή, την υλικοτεχνική και οικονομική υποστήριξη.
Τους αδερφούς Μάριο και Μιχάλη Αυγερινό για την διάθεση της εξαίρετης ιδιωτικής τους συλλογής , φωτογραφικών μηχανών και φωτογραφιών του πατέρα τους Πολυγυρινού φωτογράφου Περικλή Αυγερινού .
Τον Σύλλογο Νεολαίας Πολυγύρου, τόσο για την συμμετοχή του στην έκθεση με φωτογραφίες της πόλης του σήμερα, όσο και για την ουσιαστική βοήθεια των μελών του σε όλη την διαδικασία και την διάρκεια της έκθεσης .
Την φιλόλογο Κα Μαρία Καραμπατάκη για την εξαιρετική επιμέλεια των σχολίων, στον έντυπο οδηγό περιήγησης στην έκθεση. 
Αναμφίβολα όμως , το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το δικαιούστε όλοι εσείς , που είχατε την θέληση, με χαρά να διαθέσετε από τα προσωπικά σας αρχεία φωτογραφίες της πόλης αλλά και αγαπημένων σας προσώπων σε αυτή και να τις μοιραστείτε με όλους, μέσω της σελίδας μας . 
Ελπίζουμε να συνεχίσετε να το κάνετε , έως την επόμενη ( γιατί όχι μόνιμη ) έκθεση ¨Παλιάς φωτογραφίας Πολυγύρου ¨
Εις το επανιδείν λοιπόν !!!
Η Ομάδα διαχειριστών της σελίδας ¨Παλιές φωτογραφίες του Πολυγύρου ¨στο fb