powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

1ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Μουδανιών - Στιγμές της Ιστορίας του Σχολείου μας

Το Στ1 του  1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Μουδανιών, με αφορμή την υλοποίηση σχετικού εκπαιδευτικού προγράμματος, διοργανώνει έκθεση με αντικείμενα και φωτογραφικό υλικό με τίτλο:
1ο Δημοτικό Ν. Μουδανιών
Στιγμές της Ιστορίας του Σχολείου μας.
Είδη ρουχισμού, γραφική ύλη, φωτογραφίες, έντυπα, εποπτικά όργανα, memorabilia και γενικότερα αντικείμενα
σχολικής λαογραφίας συγκεντρώθηκαν, τεκμηριώθηκαν και εκτίθενται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου, για  το διάστημα  7-15  Ιουνίου 2016 (εκτός Σαβ/κου) και με ωράριο λειτουργίας 11:00-13:45.
Η έκθεση φιλοδοξεί να διηγηθεί ιστορίες ανθρώπων, εντάσσοντας τα αντικείμενα σε ένα συνολικό μουσειολογικό αφήγημα, αποποιούμενη την «ιερότητά» τους. Στις προθέσεις του προγράμματος είναι επίσης να ενισχύσει του δεσμούς του Σχολείου με την τοπική κοινωνία και να εμπλέξει φοιτήσαντες και μη, σε διαδικασίες υποστήριξης της σχολικής μονάδας αλλά και γενικότερα  ανάδειξής της ως κόμβο πολιτισμού. 
Στο πλαίσιο αυτού του εγχειρήματος σας προσκαλούμε την Τρίτη 7 Ιουνίου 18:30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου, για την τελετή των εγκαινίων της έκθεσης. Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά αλλά και δύναμη για ανάλογες πρωτοβουλίες στο μέλλον.

Για οποιαδήποτε πληροφορία: 
1ο Δημ. Σχ. Ν. Μουδανιών 
Τηλ.   2373021260 
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ (ΠΕ 70) 

από nea-propontida.gr