powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Ο Ιβάν Σαββίδης υποστηρίζει τη Χαλκιδικιώτισσα Στέλλα Σμαραγδή στο πανευρωπαϊκό της Ιταλίας (10-16/6/16)

H παραολυμπιονίκης Στέλλα Σμαραγδή και ο προπονητής της Στέφανος Μάμαλης εκφράζουν τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη τους στον  Ιβάν Σαββίδη,  που αγαπάει τον ερασιτέχνη και προσφέρει μεγάλη υποστήριξη στην αθλήτρια  και τον προπονητή του συλλόγου,
στην προσπάθειά τους, που έχει ως τελικό στόχο, τη συμμετοχή στην Παραολυμπιάδα του Ρίο.
 Ο μεγάλος άντρας του ΠΑΟΚ, αποδεικνύει εμπράκτως την αγάπη του - όχι μόνο για το ποδόσφαιρο - αλλά και για το σύνολο των δραστηριοτήτων του συλλόγου, κι έτσι η ταλαντούχα αθλήτρια, θα έχει στο πλευρό της τον προπονητή της, στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου ΑμεΑ 2016, που θα διεξαχθεί στο Grosseto της Ιταλίας 10 - 16 Ιουνίου, όπου και θα αγωνιστεί στα 100μ (κατηγορία T47) και στο μήκος (κατηγορία F47).
stefanosmamalis.com



Στέλλα Σμαραγδή  Αύριο 11/6 αγωνίζομαι στο άλμα εις μήκος (κατ46/47) στις 5μμ ώρα Ελλάδος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΑμεΑ. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με βοηθάνε κα με στηρίζουν σε κάθε προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό!!!





Η ελληνική αποστολή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ιταλίας

Ανακοινώθηκε από την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, η ελληνική αποστολή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου 2016 που θα πραγματοποιηθεί στο Γκροσέτο από 10 έως 16 Ιουνίου.
Στην αποστολή, αρχηγός της οποίας είναι ο Γενικός Γραμματέας της ομοσπονδίας Κωνσταντίνος Σιάχος, βρίσκονται οι Δήμητρα Κοροκίδα, Ανθή Λιάγκου, Σε Τζον Φερνάντες, Μανώλης Στεφανουδάκης, Νίκος Γονιός, Δημήτρης Ζησίδης, Βαλασία Κυργιοβανάκη, Ευστράτιος Νικολαίδης, Ηλίας Ναλμπάντης, Δημήτρης Σενικίδης, Γιώργος Βαγιανόπουλος, Στυλιανή Σμαραγδή, Μιχάλης Σείτης, Χρήστος Κουτούλιας, Αναστάσιος Πετρόπουλος, Χρήστος Κάπελλας και Γιώργος Κωστάκης (με προσωπικά του έξοδα).

Στην αποστολή μετέχουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές, Χρυσούλα Ορφανού, Ελένη Ανουσάκη και Σπύρος Βασδέκης αλλά και οι προπονητές Πέτρος Λιάτσος, Σταύρος Στραγάλης, Παναγιώτης Μαρκιανίδης και Αθηνά Χατζηστύλη.