powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου Τελετή λήξης 22-6-2016

Το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου του Ν.Π.Δ.Δ. « ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», μετά από μία επιτυχημένη χρονιά στα καλλιτεχνικά δρώμενα του Δήμου αποχαιρετά τους μαθητές του για τη φετινή σχολική χρονιά σε μια μουσική συναυλία για την 7η Τέχνη την Τετάρτη 22 Ιουνίου ώρα 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο.



Αγαπητοί γονείς,                                                 

Έχοντας πάντα ως γνώμονα και κίνητρο για τη δουλειά μας την μεγάλη αγάπη μας για το παιδί προσπαθήσαμε και φέτος να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας.
Το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου του Ν.Π.Δ.Δ. « ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», μετά από μία επιτυχημένη χρονιά στα καλλιτεχνικά δρώμενα του Δήμου αποχαιρετά τους μαθητές του για τη φετινή σχολική χρονιά.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για
περισσότερη εκπαιδευτική δραστηριότητα και καλλιτεχνική δράση αποτιμώντας το έργο μας για τους μαθητές, τους φορείς της πόλης και τους κατοίκους του Δήμου ως ένα επιστέγασμα μιας προσπάθειας με αγάπη για την τέχνη, τη μουσική, τον άνθρωπο. Το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου, θα παραμείνει ένας χώρος πολιτισμού με πνευματικά και καλλιτεχνικά εφόδια για όσους αγαπούν τη μουσική και εξερευνούν το ταλέντο τους. 

Σας ευχαριστώ όλους και σας εύχομαι καλό καλοκαίρι.

                                     Με εγκάρδιους χαιρετισμούς      


                                        Η Πρόεδρος