powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Στο Beach Βar στον Αγ. Γεώργιο Νικήτης δεν έχει δοθεί άδεια ακόμη από την κτηματική για ξαπλώστρες στον αιγιαλό (κάτω μέρος)

Το θέμα με το κλείσιμο στο δρόμου από το γνωστό beach bar στον Αγ.Γεώργιο Νικήτης και τις  αντιδράσεις των κατοίκων, έχει πάρει διαστάσεις πανελληνίως., περισσότερο με κυβέρνηση κωλοτούμπας που θα προστάτευε τον αιγιαλό και γενικώς το περιβάλλον και θα τιμωρούσε τους παραβάτες .Σήμερα κατέβηκαν υπάλληλοι της
υποβαθμισμένης πλέον σε γραφείο, Κτηματικής Υπηρεσίας Χαλκιδικής !!  έμεινε με λιγοστούς υπαλλήλους και χωρίς ουσιαστική αρμοδιότητα πέραν της καταγραφής,  ενημέρωσαν τον ιδιοκτήτη ότι είναι παράνομος, πρέπει να ανοίξει το χώρο και δεν θα του δοθεί άδεια αν παρανομεί για ξαπλώστρες στην παραλία ,(είδη τις  τοποθέτησε και τις εκμεταλλεύεται). 

Παλιός Αιγιαλός
Το επάνω μέρος του παλιού αιγιαλού μισθώθηκε από την ΕΤαιρεία Ακινήτων Δημοσίου. Η επιχείρηση βέβαια συνεχίζει να είναι ανένδοτη , γνωρίζει καλά πόσο χρονοβόρα είναι  η διαδικασία   Περίεργο στην υπόθεση είναι ότι κατά την Αστυνομία δεν μπορεί ο Δήμος να αφαιρέσει τις κατασκευές αν και παράνομες, δεν πράττουν τίποτε.
χωρίς άδεια ακόμη από την κτηματική
Στη συνέχεια στο Δημαρχείο ακολούθησε σύσκεψη και περιμένουμε ουσιαστικές αντιδράσεις από τον Δήμο.
Συγχαρητήρια  στον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Νικήτης, σε εκείνους τους Δημοτικούς Συμβούλους που πραγματικά αγωνίζονται δεν υποκρίνονται και στον ΣΙΘΩΝΑ





 6-5-16
6-5-16