powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

ΕΒΟ εργοστάσιο δεν έχει ούτε βίδες και θέλει ο Π. Καμμένος να φτιάξει Καλάσνικοφ !

Το εργοστάσιο της ΕΒΟ στο Αίγιο στο οποίο ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Π. Καμμένος προανήγγειλε πως θα κατασκευάζονται Καλάσνικοφ δεν μπορεί λόγω έλλειψης πρώτων υλών να εκτελέσει τις δύο παραγγελίες που έχει για τον ελληνικό στρατό, ενώ ενδεικτικό της ερημοποίησής του είναι και το γεγονός πως όταν σπάει μια βίδα στα μηχανήματα δεν υπάρχει άλλη για να την
αντικαταστήσουν.
Ουσιαστικά η ΕΒΟ Αιγίου είναι ένα εργοστάσιο φάντασμα στο οποίο οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι επί δύο μήνες με την γραμμή παραγωγής του να είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

Αυτό δήλωσε μιλώντας στους patrastimes ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Χρ. Πανουτσακόπουλος για να τονίσει πως «ο κ. υπουργός καλό θα ήταν να λέει πράγματα τα οποία έχουν σχέση με την πραγματικότητα».
Γ. Γεωργόπουλος

Η δήλωση του Καμμένου
Τη συμπαραγωγή καλάσνικοφ με τη Ρωσία, όταν λήξει το εμπάργκο, προανήγγειλε χθες ο Πάνος Καμμένος, δίνοντας έμφαση στις συνεργασίες που κάνουν οι αμυντικές βιομηχανίες.
«Στην ΕΒΟ στο Αίγιο, όταν τελειώσει το εμπάργκο με τη Ρωσία, θα έχουμε συμπαραγωγή των καλάσνικοφ, τα οποία θα είναι και πιστοποιημένα από το ΝΑΤΟ, καθώς θα παράγονται σε χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ», είπε μιλώντας στην Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής.