powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Ξεκινώντας με τους φραπέδες του μπιτσόμπαρου στον Αγ. Γιάννη της Σιθωνίας κατασκευάζονται ξενοδοχεία;


13-6-16
Αυτή η όμορφη περιοχή ο   Αγ.Γιάννης στη Νικήτη της Σιθωνίας , απαλλοτριωμένη για κοινωφελή σκοπό , παραχωρήθηκε επί ΠΑΣΟΚ από τον ΕΟΤ για 20 χρόνια για εκμετάλλευση ως εταιρεία Λαικής Βασης. Λειτούργησε μερικά χρόνια , απέτυχε όμως επιχειρηματικά, στην συνέχεια παραχωρήθηκε σε ημετέρους (στολίδια στην άμμο) ως μπιτσόμπαρο.

Η Ν.Δ. το πούλησε με 10 εκατ. να φέρουν την ανάπτυξη επιχειρηματίες οι οποίοι όμως αποδείχθηκε ότι δεν είχαν τα κεφάλαια (50 εκατ). Βέβαια σήμερα
ο Χαλκιδικιώτης Πιτσιόρλας ο Real estate της Αριστεράς που ήταν αντίθετη με τα ξεπουλήματα δημόσιας περιουσίας, ίσως να το διαπραγματευόταν καλύτερα αν δεν είχε πουληθεί. Πολλά λεχθήκαν. έγραψαν για μεγάλη επένδυση. ενθουσιασμένος και ο δήμαρχος Σιθωνίας και κάτοικοι, θέσεις εργασίας ....

Φέτος έγινε η αρχή,Καθαρίζεται η περιοχή ασφαλτοστρώνεται ο περιφερειακός δρόμος φράζεται ο χώρος (χθές ξεκίνησε) τέλος οι ..αθίγγανοι Νομίζεις ότι κάτι γίνεται. Ξεκινά η επιχείριση ! Η εταιρεία βγαίνει με δημόσιες δηλώσεις στρέφεται κατά της γραφειοκρατίας , και περιμένει τον αναπτυξιακό νόμο να προχωρήσει. Ο αναπτυξιακός σε λίγες μέρες θα είναι νόμος του κράτους.

13-6-2016

Ζεστό χρήμα δεν υπάρχει και η εταιρεία προχωρά σε πρώτη φάση με πρόχειρες κατασκευές τοποθετώντας ξαπλώστρες και ομπρέλες. Συμπέρασμα αν δεν προχωρήσει η εταιρεία στην ένταξη της επένδυσης στον αναπτυξιακό νόμο, με τους φραπέδες του μπιτσόμπαρου στον Αγ. Γιάννη της Σιθωνίας μπορεί να κατασκευάζονται ξενοδοχεία και παραθεριστικές κατοικίες!

Σχετικό εδώ sithonianews.blogspot.gr