powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Αποτελέσματα 3ου Porto Carras Half Marathon powered by XTERRA


Η αγωνιστική δράση ξεκίνησε το Σάββατο 28-5-16 το απόγευμα με τους δρομικούς αγώνες. Οι μαγευτικές πευκόφυτες διαδρομές που περιβάλλουν το Porto Carras Grand Resort και διασχίζουν τα ξεχωριστά ιδιωτικά λιμανάκια του, γέμισαν αθλητές
και αθλήτριες όλων των ηλικιών που αγωνίστικαν στις 3 διαφορετικές αποστάσεις του αγώνα.

Σε εξαιρετικές κλιματολογικές συνθήκες και συμμετέχοντες απο ολη την Ελλάδα και το εξωτερικό, πραγματοποιήθηκε το διήμερο αθλητικών εκδηλώσεων Porto Carras Half Marathon & Swim Challenge powered by XTERRA, στις εγκαταστάσεις του μαγευτικού συγκροτήματος στη Σιθωνία Χαλκιδικής.
Η αγωνιστική δράση ξεκίνησε το Σάββατο το απόγευμα με τους δρομικούς αγώνες. Οι μαγευτικές πευκόφυτες διαδρομές που περιβάλλουν το Porto Carras Grand Resort και διασχίζουν τα ξεχωριστά ιδιωτικά λιμανάκια του, γέμισαν αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών που αγωνίστικαν στις 3 διαφορετικές αποστάσεις του αγώνα.
Στα 1000 μέτρα του αγώνα στους άνδρες, πρώτος τερμάτισε ο Κωνσταντίνος Λεονταρίδης, ενώ στις γυναίκες τον αγώνα κέρδισε, η Φωτεινή Καφετζή. Στην κατηγορία με στολή νικητής αναδείχθηκε ο Θάνος Κασάπης.

Στα 2500 μέτρα νικητής αναδείχθηκε ο Χριστόφορος Αγγουρας. Στην κατηγορία με στολή στους άνδρες, πρώτος τερμάτισε ο Παναγιώτης Σιούτας ενώ στις γυναίκες την πρώτη θέση και τέταρτη θέσης Γενικής κατέκτησε η Ζωή Γείτονα!

Στα 5000 μέτρα, τη μεγάλη απόσταση του αγώνα, νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Ιωάννης Ανδρεάδης. Στην κατηγορία με στολή, πρώτος αναδείχθηκε ο Ιωάννης Βαμβακίδης στους άνδρες και η Βιολέττα Διαλετάρα στις γυναίκες.

Η ημέρα έκλεισε με τις επίσημες απονομές του αγώνα στην παραλία του ξενοδοχείου Σιθωνία. Οι συμμετέχοντες και οι συνοδοί τους απόλαυσαν τα πεντακάθαρα και κρυστάλινα νερά του κόλπου του Μαρμαρά, τον ήλιο και την δυνατή μουσική που έπαιζε μέχρι αργα το μεσημέρι.

Τα ανεπίσημα αποτελέσματα του αγώνα είναι διαθέσιμα εδώ Unofficial Results Xterra Porto Carras Swimming 2016

Και τις 2 ημέρες του αγώνα οι συμμετέχοντες και οι συνοδοί τους είχαν την δυνατότητα να δούν σε πρώτη παρουσίαση το νέο VW Tiguan και να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό με δώρα απο την Kosmocar.

Χρυσός Χορηγός της Διοργάνωσης: Porto Carras Grand Resort

Μεγάλοι Χορηγοί: Kosmocar, DHL

Χορηγοί: RedBull, Arena, Saucony, SIS, Specialized, Oakley, Sixt.

Υπο την Αιγίδα του Δήμου Σιθωνίας και του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής.

Ενα μεγάλο Ευχαριστώ στα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, το Λιμενικό, τα στελέχη της Μαρίνας του Porto Carras και όλους όσους συνέβαλαν στην ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Ραντεβού το 2017!