powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στην έκθεση SER-EXPO 2016

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, συμμετείχε στην 2η Διεθνή Επιχειρηματική Έκθεση Σερρών με τίτλο «SER-EXPO 2016», που πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, από 24 έως 26 Ιουνίου 2016.
Σκοπός της έκθεσης που λειτουργούσε όλο το τριήμερο από ώρα
10.00 έως 22.00, ήταν η ενίσχυση της εξωστρέφειας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η ανάδειξη των πλεονεκτημάτων της τοπικής παραγωγής και το άνοιγμα νέων συνεργασιών.
Όλο το τριήμερο επικρατούσε το αδιαχώρητο στους διαδρόμους της 2ης Διεθνούς Επιχειρηματικής Έκθεσης Ν.Σερρών. Ο αύλειος χώρος της ΠΕ Σερρών (πρώην Νομαρχία) έγινε σημείο αναφοράς για όλους τους Σερραίους (κι όχι μόνο) που την επισκέφτηκαν, περιπλανήθηκαν στους διαδρόμους της και έδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον για όλα τα εκθέματα.
Το περίπτερο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής επισκέφτηκε μεγάλος αριθμός επισκεπτών, οι οποίοι γνώρισαν από κοντά αλλά και γεύτηκαν τα αγροτικά παραδοσιακά προϊόντα της χαλκιδικιώτικης γης, ενώ εντυπωσιακό υπήρξε και το ενδιαφέρον των επισκεπτών για να ενημερωθούν για το τουριστικό προϊόν της Χαλκιδικής.
Το περίπτερο της Χαλκιδικής, μεταξύ άλλων επισκέφτηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους οι κύριοι Μάρδας Δημήτριος Υφυπουργός Εξωτερικών, Καράογλου Θεόδωρος πρώην Υπουργός, Τζιτζικώστας Απόστολος Περιφερειάρχης, Καραμανλής Κων/νος Βουλευτής Σερρών, Μίχαλος Κων/νος Πρόεδρος της Κ.Ε.Ε.Ε καθώς επίσης και οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Παπαδόπουλος Παναγιώτης, Αγνιάδης Παναγιώτης, Τονικίδης Παύλος, Χονδρογιάννης Γιώργος, Αποστολόπουλος Βασίλης Γενικός Δ/ντης της Κ.Ε.Ε.Ε και πλήθος κόσμου.
Την τελευτή των εγκαινίων τέλεσε τα απόγευμα της Παρασκευής 24/06/2016 ο πανοσιολογιότατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης, Γαβριήλ Παλιούρας ενώ την κορδέλα της Ser-Expo 2016 έκοψε ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας.
Τα εγκαίνια της Ser-Expo 2016 πραγματοποιήθηκαν παρουσία της Σερραίας Υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης, Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά, του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, βουλευτών του Ν.Σερρών, του βουλευτή της Β’ Θεσ/νίκης της ΝΔ και άλλοτε Υπουργού Θεόδωρου Καράογλου, του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη, Περιφερειακών Συμβούλων και πολλών Δημάρχων του Ν.Σερρών. Επίσης τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ και της ΚΕΕΕ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, έντεκα (11) Πρόεδροι από άλλα Επιμελητήρια της Μακεδονίας, της Θράκης και της Ηπείρου μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κος Γκιλής Γεώργιος, και επίσης ο Πρόεδρος της ΔΕΘ-HELEXPO, Αναστάσιος Τζήκας.
Στο πλαίσιο της λειτουργίας της της Ser-Expo 2016, πραγματοποιήθηκαν πολλές παράλληλες εκδηλώσεις και ήταν μια τρανή απόδειξη ότι το Επιχειρείν μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί με τρόπο άψογο με τον Πολιτισμό και την Ψυχαγωγία.
Η διοίκηση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής εκφράζει τα συγχαρητήρια της στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Σερρών και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο του κο Μέγκλα Χρήστο για όλη τη διοργάνωση της έκθεσης.
Από το Γραφείο Τύπου του
Επιμελητηρίου Χαλκιδικής
 Επιμελητήριο Χαλκιδικής