powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Ουρανοπολίτικα - 3ος Κολυμβητικός Διάπλους Αμμουλιανής-Ουρανούπολης, 30 Ιουλίου 2016 Προκήρυξη

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Η ενορία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ουρανουπόλεως διοργανώνει κολυμβητικό διάπλου στo πλαίσιo των εκδηλώσεων «ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΙΤΙΚΑ» που τελούνται κάθε χρόνο.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΤΟΠΟΣ-ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ-ΕΚΚΙΝΗΣΗ
Ο αγώνας που ανήκει στην κατηγορία OWS 1.1.1. «Κολύμβηση Μακρινών Αποστάσεων» θα διεξαχθεί
στη θαλάσσια περιοχή Αμμουλιανής – Ουρανούπολης του Δήμου Αριστοτέλη, το Σάββατο 30 Ιουλίου 2016.
Το Σάββατο, ημέρα του αγώνα και ώρα 8:00 πμ, θα ξεκινήσει καραβάκι από το λιμάνι της Ουρανούπολης από όπου θα γίνει η μεταφορά των αθλητών και λοιπών συνοδών προς το νησί της Αμμουλιανής. Εκεί θα ακολουθήσει προσκύνημα στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 10:00 πμ και οι διαγωνιζόμενοι αθλητές θα πρέπει να είναι παρόντες στο λιμάνι της Αμμουλιανής, τουλάχιστον 30 λεπτά νωρίτερα, ώστε να τους δοθούν οι τελευταίες οδηγίες σχετικά με τον αγώνα. Ο τερματισμός θα γίνει στο λιμάνι της Ουρανούπολης και ως ανώτατο όριο χρόνου κολύμβησης τίθενται οι 4 ώρες.
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
Οι κολυμβητές/κολυμβήτριες μπορούν να αγωνιστούν με γυαλάκια ή μάσκα κολύμβησης, αλλά δεν επιτρέπονται άλλου είδους πλευστικά – κολυμβητικά βοηθήματα (πέδιλα,σανίδες , κλπ). Πριν την εκκίνηση οι αθλητές/αθλήτριες έχουν το δικαίωμα να αλειφθούν με λάδι, αντιηλιακό και ότι άλλο επιθυμούν.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ- ΑΙΤΗΣΕΙΣ-ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίοι θα έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, με εξαίρεση την πιθανή συμμετοχή ανηλίκων, οι οποίοι θα πρέπει να προσκομίσουν έγγραφη συναίνεση γονέα ή κηδεμόνα.
Ο αριθμός συμμετοχής αθλητών/αθλητριών ορίζεται στα δέκα (10) άτομα.
Οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα έως έναν συνοδό που θα βρίσκεται στο σκάφος συνοδείας.
Στον αγώνα θα υπάρχει ιατρική κάλυψη. Σε κάθε περίπτωση οι διαγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους ευθύνη, προσκομίζοντας αρχικά στους διοργανωτές ιατρική γνωμάτευση που θα επιτρέπει τη συμμετοχή στο συγκεκριμένο αγώνα καθώς και ενυπόγραφη υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής, τα οποία θα αποστέλλονται ταχυδρομικά στη διεύθυνση (ενορία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ουρανουπόλεως, ΤΚ 63075, Ουρανούπολη, Χαλκιδική) και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο ouranoupolitika@gmail.com έως την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016.
Η συμμετοχή στον κολυμβητικό διάπλου ανέρχεται στο συμβολικό ποσό των 50 ευρώ και περιλαμβάνει : 
o 2 διανυκτερεύσεις (Παρασκευή και Σάββατο) σε δίκλινο δωμάτιο ξενοδοχείου της περιοχής, 
o μεταφορά με καραβάκι προς την Αμμουλιανή καθώς επίσης 
o σκάφος συνοδείας διαγωνιζόμενου.
Η ταμειακή εξόφληση θα πρέπει να γίνει εώς 22 Ιουλίου, με κατάθεση σε λογαριασμό, τον οποίο θα λάβουν μετά την έγκριση τους για την συμμετοχή τους στον αγώνα είτε τηλεφωνικά, είτε με e-mail.
ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ένα αναμνηστικό δίπλωμα στη βραδινή απονομή που θα γίνει στον αύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου Ουρανούπολης ,όπου και θα ακολουθήσει εκδήλωση με χορευτικά συγκροτήματα.

Ουρανουπολίτικα 2016 - 3ος Κολυμβητικός Διάπλους Ουρανούπολης