powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

ΕΠΣΧ: Τελείωσαν τα ασφαλιστικά μέτρα – Ολοταχώς προς έκτακτη γενική συνέλευση ? Απίστευτο υπάλληλοι με αποδοχές 70.000 ευρώ!! (video)

Νίκος Ματθαιόπουλος
Πριν από λίγη ώρα τελείωσε η πολύωρη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν τα 53 από τα 62 της ΕΠΣ Χαλκιδικής κατά της οικείας ΕΠΣ.
Σύμφωνα με όλα όσα σας μεταφέραμε και εκτυλίχθηκαν, τις εντυπώσεις αλλά και την ουσία, κέρδισε ο Σταύρος Σαρηγιαννίδης και το νομικό του επιτελείο που
εκπροσωπούν τα 53 σωματεία.

Η πλευρά του νυν προέδρου κ. Βούλγαρη αν και εκπροσωπήθηκε με τρεις νομικούς συμβούλους, επί της ουσίας όχι μόνο δεν κατάφερε να πείσει το δικαστήριο, αλλά έβαλαν και τρικλοποδιές στον ίδιο τους τον εαυτό.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο μάρτυρας υπεράσπισης κύριος Τσακαλίδης, ο οποίος με την τοποθέτησή του απέναντι στην πρόεδρο του δικαστηρίου, ουσιαστικά εξέθεσε τον κ. Βούλγαρη και άφησε πολλά ερωτηματικά…

Μετά το πέρας της διαδικασίας, η πρόεδρος του δικαστηρίου ενημέρωσε τις δυο πλευρές ότι έως την ερχόμενη Τρίτη θα πρέπει να προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα που δεσμεύτηκαν απέναντι στο δικαστήριο, κάτι που σημαίνει πως μετά την Τρίτη και σε ελάχιστες ημέρες θα ανακοινωθεί η ετυμηγορία του δικαστηρίου.

Η άποψη του pamebala.gr είναι πως το δικαστήριο πείστηκε για την νομιμότητα των ενεργειών των 53 σωματείων και είναι πολύ πιθανόν να δώσει πολύ σύντομα ημερομηνία έκτακτης γενικής συνέλευσης. Αρκετά απογοητευμένος εμφανίστηκε ο κ. Βούλγαρης, λίγο μετά την λήξη του δικαστηρίου, κάτι το οποίο έδειξε και με τον προβληματισμό του που είχε με τους κυρίους Ευθυμιάδη, Τσακαλίδη, Χρυσαϊδη. Να πούμε ότι οι δυο τελευταίοι έχουν άτομα της οικογενείας τους (παιδιά) στον χώρο της διαιτησίας της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Απίστευτα πράγματα στην ΕΠΣ Χαλκιδικής: Υπάλληλοι από… χρυσάφι με αποδοχές 70.000 ευρώ!

Στην  συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων στα δικαστήρια του Πολυγύρου στη Χαλκιδική, ακούστηκαν απίστευτα πράγματα που αν μην τι άλλο αυτή την εποχή προκαλούν το δημόσιο αίσθημα.

Σύμφωνα με την αγόρευση του συνηγόρου της αντιπολίτευσης κ. Βαγγέλη Τσέλιου, εξέφρασε την απορία προς την πρόεδρο του δικαστηρίου πως είναι δυνατόν αυτή την εποχή που ενώ ο κόσμος αυτοκτονεί και κάποιοι συνάνθρωποί μας τρώνε από τα σκουπίδια, η συνολική μισθοδοσία δύο μόλις υπαλλήλων στην ΕΠΣ Χαλκιδικής για το 2015 να ξεπερνά τα 69.000 ευρώ και για το 2016 να έχει προβλεφθεί αύξηση που αγγίζει τα 75.000 ευρώ!

Στο σημείο εκείνο, επικράτησε σύγχυση στην αίθουσα, με τους συνηγόρους του κ. Βούλγαρη να προσπαθούν με κάποιες φωτοτυπίες από τις ΔΟΥ, να εξηγήσουν το αντίθετο.

Σε κάθε περίπτωση επειδή πρόκειται για νούμερα τα οποία έχουν ανακοινωθεί στην γενική συνέλευση από την ΕΠΣ Χαλκιδικής, άποψη του pamebala.gr είναι πως θα πρέπει τις επόμενες ημέρες να υπάρξει ενδελεχής έλεγχος από αρμόδιους φορείς για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κάτι μεμπτό ή αν δεν υπάρχει…