powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή

Γεμάτα τα πούλμαν κυρίως τα Σαββατοκύριακα για αυθημερόν εκδρομές απο Θεσσαλονίκη για Χαλκιδική.

Στα τουριστικά γραφεία της Θεσσαλονίκης στρέφονται ολοένα και περισσότεροι νέοι της πόλης φέτος το καλοκαίρι, και κυρίως τα Σαββατοκύριακα, προκειμένου να πάρουν λίγες ανάσες δροσιάς σε κάποια από τις πολλές παραλίες της Χαλκιδικής. Δέλεαρ οι χαμηλές τιμές για τη νεολαία.
Αρκετά τουριστικά γραφεία της πόλης  όπως  γράφει το voria.gr
πραγματοποιούν αυθημερόν εκδρομές τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, σε χαμηλές τιμές, που αποτελούν δέλεαρ για τη νεολαία και ευκαιρία για μια ολιγόωρη καλοκαιρινή εξόρμηση, καθώς τα εισιτήρια είναι φθηνότερα από από αυτά των ΚΤΕΛ.

Σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής εικόνα που έχουν οι τουριστικοί πράκτορες, η κίνηση στα συγκεκριμένα δρομολόγια είναι φέτος αρκετά αυξημένη σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, κατά κύριο λόγο το Σάββατο και την Κυριακή, που αποτελούν ημέρες κατά τις οποίες οι Θεσσαλονικείς «παραδοσιακά» επισκέπτονται τη Χαλκιδική. Μάλιστα η ηλικιακή ομάδα 17-25 χρονών έρχεται να πάρει τη θέση των συνταξιούχων, οι οποίοι πραγματοποιούσαν τις συγκεκριμένες αυθημερόν εκδρομές τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο η παρουσία τους και φέτος είναι πολύ περιορισμένη, μετά και τις διαδοχικές μειώσεις στις συντάξεις τους στα χρόνια του μνημονίου.

«Η κίνηση από πλευράς νεολαίας για τις αυθημερόν εξορμήσεις στη Χαλκιδική είναι φέτος ιδιαίτερα αυξημένη σε σχέση με παλαιότερα έτη. Είναι πολλοί οι νέοι που δεν έχουν αυτοκίνητο, ενώ και όσοι οδηγούν σκέφτονται τα έξοδα της βενζίνης. Έτσι επιλέγουν την οικονομική λύση που τους προσφέρουν οι πράκτορες, και εκμεταλλεύονται παράλληλα το “παρεΐστικο” κλίμα που επικρατεί στις συγκεκριμένες εκδρομές», λέει στη Voria.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας-Θράκης, Βύρων Θεολόγης.

To Zorpidis Travel, το μεγαλύτερο τουριστικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιεί καθημερινά εκδρομές στους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Χαλκιδικής, σε τιμές που ξεκινούν από τα 7 ευρώ (για εκδρομές στα Νέα Πλάγια και τα Φλογητά) και φτάνουν τα 10 ευρώ για πλήθος προορισμών στο πρώτο και το δεύτερο πόδι, όπως ο Μαρμαράς, η Τορώνη, η Χανιώτη, η Ποτίδαια, η Σάνη και το Πευκοχώρι. Σύμφωνα με τους υπευθύνους του τουριστικού γραφείου, τα Σαββατοκύριακα γεμίζουν τουλάχιστον 15 λεωφορεία (περίπου 5 το Σάββατο και 10 την Κυριακή). Τα δρομολόγια ξεκινούν μετά τις 8 το πρωί και η επιστροφή πραγματοποιείται το απόγευμα.

Στον «χορό» των ημερήσιων εκδρομών μπαίνουν και beach bar στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, με χαρακτηριστικότερη την περίπτωση επιχείρησης στα Νέα Πλάγια, που πραγματοποιεί δρομολόγια από τη Θεσσαλονίκη, με εισιτήριο 10 ευρώ, στην τιμή του οποίου περιλαμβάνεται καφές ή αναψυκτικό.

Πηγή: http://voria.gr/


Σχετικό  και εδώ  
letsgoout.eu  

 Καθημερινά πραγματοποιούνται μονοήμερες εκδρομές στα Νέα Πλάγια και Φλωγητά και κάθε Κυριακή σε κάποιο άλλο προορισμό  .
Για την καθημερινές εκδρομές για μπάνιο κάνε clik 
Για της εκδρομές της Κυριακής κάντε clik 
    6/7 Ακτή Σάννη τιμή 10€/άτομο
    13/7 Αμμόλοφοι τιμή 12€/άτομο
    20/7 Φουρκα τιμή 10€/άτομο
    27/7 Λαγομάνδρα τιμή 12€/άτομο
    3/8 Παλιούρι τιμή 12€/άτομο
    10/8 Πλατανίτσι τιμή 12€/άτομο
    17/8 Ακτή Καλογριά τιμή 10€/άτομο
    24/8 Αμμουλιανή τιμή 18€/άτομο
   
cityportal.gr

Αποδράστε στην Χαλκιδική με 10 ευρώ!


Ημερήσιες αποδράσεις στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής με την αποκλειστική διαδρομή λεωφορείων από τρία διαφορετικά σημεία της Θεσσαλονίκης.

Μεταφορά από και προς την πόλη, καφές και νερό ή αναψυκτικό με 10 ευρώ!

Pastazi Χαλκιδικής, 2373032522.

Λευκός Πύργος καθημερινές στις 11:00 και Σάββατο στις 10:00.
Εγνατία και Κατσιμίδη καθημερινές στις 11:10 και Σάββατο στις 10:10.
Εγνατία και Βούλγαρη καθημερινές στις 11:20 και Σάββατο στις 10:20.

Επιστροφή στις 19:00.