powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Φιλικός αγώνας ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ - ΣΤΡΑΤΩΝΙ 1-2 (5-8-16)

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής στο γήπεδο της Τριανδρίας,  ο τοπικός Αχιλλέας ηττήθηκε από το Στρατώνι με 2-1.
Το συγκρότημα του Κώστα Γαλτσίδη έδειξε πως χρόνο με τον χρόνο βελτιώνεται, πείθοντας τους φιλάθλους που ήρθαν να δουν το φιλικό πως η Τριανδρία την νέα
χρονιά μπορεί να πρωταγωνιστήσει.
Από την άλλη, η έμπειρη ομάδα του Στρατωνίου, σκοράροντας δύο φορές στα πρώτα δέκα λεπτά του παιχνιδιού, πήρε μια νίκη ψυχολογίας, έπαιξε στρωτό ποδόσφαιρο, κερδίζοντας σημαντικές μονομαχίες.
Στο 2ο λεπτό, ο Κοσμίδης έκανε το 1-0 για το Στρατώνι, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα, ο Λαδόπουλος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας της Χαλκιδικής. Το 2-1 έγινε για την Τριανδρία στο 41ο λεπτό με το τέρμα του Αλέξη Γιώργου.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ζαφειρόπουλος με βοηθούς τους Φράγιο και Αποστόλου.
Παρακάτω, δείτε τους παίκτες που έπαιξαν για την κάθε ομάδα:
Αχ. Τριανδρίας (Πρώτο ημίχρονο): Παπαβασιλείου, Πανούσης, Μαρμαρίδης, Λιάρος, Τσιάμης, Μουτζίκος, Αλέξης Π. , Αλέξης Γ. , Νικολόπουλος, Κωνσταντάγκας, Κρυστάλλης.
Αχ. Τριανδρίας (Δεύτερο ημίχρονο): Κώστογλου, Τζιόλης, Πευκίδης, Αρμενάκης, Ζωγράφος, Ανδρωνάς, Τσιάμης, Τρόκας, Τσαβδαρίδης, Νταγκούλης, Ζαβρακλής.
Στρατώνι: Ράπτης, Λεμονής, Κιλινγκαρίδης, Ντινιώτης, Κεχαγιάς, Ταϊρης, Λαδόπουλος, Σαμαράς, Παρούκας, Κοσμίδης, Μετάϊ
Ακόμη για το Στρατώνι έπαιξαν οι: Ρόντον, Βαλιός, Μεμά, Κοκκινοπλίτης, Κυρίδης, Μαλτέζος.
Νίκος Ματθαιόπουλος
   περισσότερες φωτιογραφίες pamebala.gr/