powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Ενωτική Κίνηση 'Ανατροπή στον Πολύγυρο' για την σύνδεση με το νέο δίκτυο νερού.

Τελικά τώρα μας παρουσίασε καθαρά ο Δήμαρχος το τυρί πάνω στη φάκα! Γιατί μέχρι τώρα παρουσίαζε μόνο τις διαφημίσεις. 
Οι Πολυγυρινοί λοιπόν και αύριο ίσως και άλλα διαμερίσματα, θα πρέπει να πληρώσουν ένα σημαντικό ποσό για να συνδεθούν με το νερό, με το οποίο συνδέθηκαν παλιότερα
και πλήρωσαν με τα αντίστοιχα έξοδα! 
Αυτονόητο είναι πως η Ενωτική Κίνηση για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ θα φέρει αμέσως το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα ζητήσει την ακύρωση της απόφασης. Και αυτονόητο είναι πως οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας θα ψηφίσουν σύσσωμοι να πληρώσει ο κόσμος! Για όσους δεν κατάλαβαν καλό δεκαπενταύγουστο!
Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου
"Συνδέσεις κατοικιών στο νέο δίκτυο ύδρευσης
Από το Δήμο Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε η δοκιμαστική λειτουργία του νέου δικτύου ύδρευσης και των αντίστοιχων φρεατίων στα όρια της οικοδομικής ή ρυμοτομικής γραμμής. Στις 30/08/2016 θα γίνει πλήρης διακοπή της λειτουργίας του παλιού δικτύου ύδρευσης και θα λειτουργεί πλέον αποκλειστικά το νέο δίκτυο. Ως εκ τούτου θα πρέπει οι πολίτες έως τις 30/08/2016 να κάνουν τις συνδέσεις των κατοικιών τους με τα φρεάτια ύδρευσης αρχικά στις περιοχές Αγίου Φανουρίου και Αγίου Χριστοφόρου και έως 30/09/2016 στις υπόλοιπες περιοχές του οικισμού.
Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα είναι δυνατή η υδροδότηση των κατοικιών τους μετά τις 30/09/2016. Πληροφορίες στο Τμήμα Ύδρευσης Πολυγύρου, στο τηλέφωνο 2371021223.
Σημειώνεται ότι οι συνδέσεις θα γίνουν με δαπάνες των πολιτών γιατί δεν πληρώνονται από τον φορέα χρηματοδότησης".
Ανατροπή στον Πολύγυρο