powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Το Νέο Δ.Σ. του Φοίνικα Νικήτης-Ευχαριστήριο σε παίχτη-προπονητή της ομάδας

Το νέο Δ.Σ. του Φοίνιξ Νικήτης:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΗΣ Κωνσταντίνος 
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος 
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΠΑΔΆΚΗΣ Μάκης 
ΤΑΜΙΑΣ: ΜΑΪΜΑΡΙΔΗΣ Αγαπητός 
ΕΦ. ΓΗΠΕΔΟΥ: ΡΑΠΤΗΣ Θεόδωρος 
ΥΠ. ΑΚΑΔΗΜΙΏΝ: ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ Τάσος 
ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ Μιχαήλ 
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: ΡΕΠΠΑΣ Έντι
ΚΑΣΣΑΝΔΡΙΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΟ 
Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Φοίνιξ Νικήτης ευχαριστεί τον Στέλιο Γουματιανό για
τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια είτε ως παίχτης είτε ως προπονητής. Στέλιο σου ευχόμαστε τα καλύτερα σε 'σενα και την οικογένειά σου και πάντα δίπλα στην ομάδα.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Φοίνιξ Νικήτης ανακοινώνει και επίσημα την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Giannis Giannoulidis και την συμμετοχή του και ως παίχτη στο ερχόμενο πρωτάθλημα. Τα πρώτα προπονητικά βήματα απο τον νέο κόουτς μας, καθώς ως παίχτης έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες, όπως ΝΙΚΗΤΗ, ΝΕΟ ΜΑΡΜΑΡΑ, ΚΟΥΒΑΡΑ ( ΑΤΤΙΚΗ), ΑΘΥΤΟ, ΤΑΞΙΑΡΧΗ, ΣΗΜΑΝΤΡΑ, ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, ΟΡΜΥΛΙΑ, ΠΟΡΤΑΡΙΑ. Του ευχόμσατε καλή επιτυχεία στο νέο του ρόλο.

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016 στις 18:00 είναι η πρώτη συγκέντρωση του Φοίνιξ Νικήτης, παρακαλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας να βρίσκονται στο γήπεδο με ποδοσφαιρικά και πάνινα!! 
Στις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει αναλυτική παρουσίαση όλων τον παιχτών της ομάδας μας έναν προς έναν . Θα υπάρχει καθημερινή ενημέρωση για την προετοιμασια της ομάδας και το πρόγραμμα των φιλικών.


Φοίνιξ Νικήτης