powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Κανένα πρόβλημα με τις εφημερίες στο νοσοκομείο Χαλκιδικής ! αλλά λειτουργεί με «αιμοδοσίες» από γιατρούς των Κέντρων Υγείας,

συγνώμη λάθος δεν είναι το Γ.Ν.Χ.

Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με τις εφημερίες στο νοσοκομείο Πολυγύρου, διαβεβαιώνει με δηλώσεις του στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Στρατής Πλωμαρίτης.
«Με τις εφημερίες δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Υπήρχε ένα
πρόβλημα με τη χρηματοδότηση των εφημεριών του νοσοκομείου του Πολυγύρου.
Ο κ..Πλωμαρίτης στο Γ.Ν.Χ
Εμείς, ως 4η ΥΠΕ, αναλάβαμε να πληρώνουμε όλους τους γιατρούς των Κέντρων Υγείας που πηγαίνουν και εφημερεύουν στο νοσοκομείο Χαλκιδικής από δικά μας έσοδα και θα κυλήσει το πρόγραμμα των εφημεριών απρόσκοπτα» ανέφερε ο κ. Πλωμαρίτης, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό στο Πρακτορείο».
Ωστόσο, όπως είπε, η Χαλκιδική έχει προβλήματα στον χώρο της υγείας, προβλήματα που έχουν να κάνουν με την έλλειψη προσωπικού και την ελλιπή χρηματοδότηση, καθώς «επί έξι χρόνια έφευγαν εργαζόμενοι και δεν αντικαθίστατο κανείς απ' αυτούς». (@sn και με ρουσφέτια έφυγαν πολλοί ας τους φέρουν πίσω και άλλοι δεν έρχονταν στην δουλειά τους σε γνώση  της διοίκησης όπως έχει καταγγείλει το Σωματείο Εργαζομένων.
Το νοσοκομείο Χαλκιδικής λειτουργεί με «αιμοδοσίες» από γιατρούς των Κέντρων Υγείας, διευκρίνισε ο κ. Πλωμαρίτης, ενώ σε ό,τι αφορά τους επικουρικούς γιατρούς σημείωσε: «Δυστυχώς, ζούμε το φαινόμενο ότι υπέγραψε μικροβιολόγος και έφυγε επειδή δεν του άρεσαν οι συνθήκες».  (@sn δεν ήρθε  στο Γ.Ν.Χ  επειδή πληροφορήθηκε για  τις συνθήκες του Μ/Β)
Αναστασία Καρυπίδου-Σοφία Παπαδοπούλου