powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Πως ξεκίνησε ο άγριος καβγάς έξω από κλαμπ στην Καλλιθέα Χαλκιδικής

Άγριος καβγάς σημειώθηκε έξω από κλαμπ της Καλλιθέας Χαλκιδικής. Μετά τον καβγά χρειάστηκε να γίνει άμεσα αεροδιακομιδή ενός 22χρονου σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Όλα ξεκίνησαν στις 7:30 το πρωί της Κυριακής 21 Αυγούστου, έξω από το club AHOY στην Καλλιθέα Χαλκιδικής. Μια παρέα τεσσάρων Γεωργιανών πιάστηκε στα χέρια με μια παρέα τριών ατόμων, με ίδια καταγωγή και εξελίχθηκε ένας
άγριος καβγάς. Στον καβγά συμμετείχε και ένας ακόμα, ο οποίος πήγε στο τέλος του καβγά και βάρεσε έναν από την παρέα των τριών.
Η παρέα των τεσσάρων, νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Οι τρείς μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο, ενώ χρειάστηκε να γίνει άμεσα αεροδιακομιδή ενός 22χρονου.
Στο νοσοκομείο του Πολυγύρου, νοσηλέυεται ένας από την παρέα των τριών Γεωργιανών, που δέχθηκε του χτύπημα του 8ου εμπλεκόμενου. Ο συγκεκριμένος, έχει συλληφθεί για βαριά σωματική βλάβη και νοσηλεύεται υπό κράτηση.
Η αστυνομία αναζητά ακόμα δυο για να συλληφθούν. Μέχρι στιγμής, από τα λεγώμενα των εμπλεκόμενων, όλα ξεκίνησαν από μια παρεξήγηση.