powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Η 'άγνωστη Χαλκιδική' δείχνει το δρόμο!

Δεν έγινε φέτος η αρχή για όλα όσα συμβαίνουν στη Χαλικιδική για την προώθηση της περιοχής στον τουριστικό χάρτη. Δεκάδες άνθρωποι  εργάζονται αθόρυβα και αναδεινκύουν με επιτυχία την άγνωστη Χαλικιδική πέρα από τις υπέροχες παραλίες της όπου το τιρκουάζ δένει απόλυτα με το πράσινο της φύσης. Υπάρχει και μια άλλη Χαλκιδική για την οποία δεν φτάνει
μόνο μια απαράμιλλης ομορφιάς εικόνα μαγευτικής παραλίας για να προσελκύσει τον κόσμο.Για την ανάδειξη αυτού του κομματιού της Χαλκιδικής, εξίσου πολύτιμο με τα δαντελένια ακρογιάλια της, ο Δήμος Αριστοτέλη και ο Προαθωνικός Οργανισμός Τουρισμού δουλεύουν εδώ και χρόνια πίσω απ΄τις ωραίες εικόνες και φέρνουν στο φως μια Χαλκιδική που αξίζει να γνωρίσουμε, να προστατεύσουμε, να αναδείξουμε. 
Αρχείο Πολύγυρος 2016
Μια άλλη πρωτοβουλία του Δήμου Αριστοτέλη είναι και η γιορτή ανάδειξης τοπικών προϊόντων και πολιτιστικών εκδηλώσεων με τίτλο «ΓΕΥΣΗ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ», που οργάνωσε για δεύτερη φορά  ο Δήμος  Πολυγύρου με το Μορφωτικό, Πολιτιστικό, Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»
Περισσότερα parallaximag.gr