powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Ματαιώνονται τα «Βουρβουριανά 2016» στη Βουρβουρού Σιθωνίας 10-11/9/16

Ο αγώνας «Βουρβουριανά 2016» που ήταν προγραμματισμένος για το ΣΚ 10-11 Σεπτεμβρίου 2016 ματαιώνεται λόγω πολύ μικρής συμμετοχής. 
Ο ΝΑΣΥΟΠ προκήρυξε τον παραπάνω αγώνα κατόπιν αιτήματος αθλητών που συμμετείχαν στη ρεγκάττα του Διαπόρου και επιθυμούσαν να ξαναζήσουν τις ωραίες στιγμές που περάσαμε στον αγώνα αυτόν καθώς και για να δώσει
την ευκαιρία σε άλλους που δεν μπόρεσαν να πάρουν μέρος, για
λόγους ανεξάρτητους της θελήσεως τους, να αγωνιστούν σε αυτό το υπέροχο περιβάλλον. 
Δυστυχώς όμως τελικά σε όλους προέκυψε κάποια δουλειά το συγκεκριμένο ΣΚ και έτσι φτάσαμε να έχουμε 1 (ΜΙΑ) δήλωση συμμετοχής μέχρι σήμερα και πιθανές συμμετοχές 5(ΠΕΝΤΕ!!!!!!!!) . Φυσικά ένας αγώνας με 5 συμμετοχές μάλλον καταθλιπτικό θέαμα είναι…..παρά τις τεράστιες προσπάθειες ,σωματικές, υλικές, και οικονομικές που κατέβαλλαν οι διοργανωτές! 
Ο ΝΑΣΥΟΠ ξεκίνησε τις διοργανώσεις αυτές εδώ και 5 χρόνια στον Όρμο της Παναγίας προσπαθώντας να προσφέρει έναν συνδυασμό αγώνων και σύντομων διακοπών σε ένα μαγευτικό περιβάλλον τόσο σε φιλική αγωνιστική ατμόσφαιρα όσο και σε αγώνες με βαθμολογικό ενδιαφέρον ειδικά για την κατηγορία division 2. 
Καταβάλλαμε κάθε προσπάθεια ώστε ο αγώνας να είναι άρτιος τεχνικά και υλικά (ειδικά για την κατηγορία division 2 παρέχεται δωρεάν και συγκεκριμένος αριθμός σκαφών και αρματωσιών με πληρωμένα τα αυτοκόλλητα καταμέτρησης ).
 Φροντίζουμε να προβλέψουμε την κάθε λεπτομέρεια με τα περιορισμένα μέσα που διαθέτουμε και να βελτιωνόμαστε κάθε χρόνο. Δυστυχώς όμως απ’οτι φαίνεται η ανταπόκριση τόσο των ιδιωτών όσο και των επαγγελματιών του χώρου αλλά και των ομίλων είναι μάλλον ανύπαρκτη. 
Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι, κάθε χρόνο οι συμμετοχές στη ρεγκάττα ελαφρών σκαφών φθίνουν και έτσι μοιραία θα μας οδηγήσουν, αν συνεχιστεί η πορεία αυτή, στο να κλείσουμε τον κύκλο της προσπάθειας αυτής στην οποία κάποια άτομα αφιέρωσαν άπειρο προσωπικό χρόνο και κατέβαλλαν υπέρμετρες δυνάμεις με σκοπό να περάσουμε όλοι καλά.
 Το κίνητρο για να συνεχιστεί το έργο αυτό είναι προφανώς η φυσική παρουσία των αθλητών. Μπορεί στον ενθουσιασμό της στιγμής και βρισκόμενοι πίσω από το πληκτρολόγιο όλοι να δηλώνουν ότι θα παρευρεθούν είναι όμως σχεδόν σίγουρο ότι λίγες μέρες πριν την επόμενη φορά κάποια υποχρέωση θα προκύψει σε όλους. 
Εμείς στον ΝΑΣΥΟΠ θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να εξακολουθήσουν να υπάρχουν οι διοργανώσεις αυτές, σε περίπτωση όμως που λόγω μη συμπαράστασης από τους ενδιαφερόμενους οδηγηθούμε στο να κλείσουμε τον κύκλο αυτό εγώ προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους όλα αυτά τα χρόνια αλλά και όσους μας βοήθησαν και μας συμπαραστάθηκαν με μεγάλο ζήλο στον οργανωτικό-τεχνικό τομέα καθώς επίσης και όσους με την απουσία τους μας έδειξαν ότι δεν πρέπει να κυνηγάμε ανεμόμυλους. 
Τελειώνοντας θα ήθελα να δηλώσω ότι όλα τα παραπάνω αποτελούν προσωπικές απόψεις δικές μου του Στράτου Ευθυβουλίδη.