powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Σήμερα είχε μια σημαντική δίκη για τα ελαιολύματα (Νικήτης) στα Δικαστήρια Πολυγύρου (αναβολή) , αλλά και για παράβαση καθήκοντος γνωστών μηχανικών της τέως Νομαρχίας

Στον Πολύγυρο σήμερα εκδικάζονταν η υπόθεση των ελαιολυμάτων (κατσίγαρος) που τον Δεκέμβρη του 2012 απο τις ΄εξατμισοδεξαμενές΄ κατασκευασμένες παράνομα δίπλα στο κλειστό Γυμναστήριο της Νικήτης με καταπάτηση ιδιοκτησιών του Δήμου Σιθωνίας !! και ιδιοκτήτη, έφθασαν τα ελαιοζούμια μέχρι την παραλία (την γνωστή με τα ενοικιαζόμενα και τις
ξαπλώστρες ). 
Η υπόθεση εξ΄ αναβολής πήρε πάλι αναβολή για την ερχόμενη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου λόγω πολύ σημαντικών υποθέσεων.
Ο γράφων επειδή έχει ασχοληθεί  δεν ήταν μάρτυς. Θα ζητήσει να παραβρεθεί στη δικη , και αν έμεινε και κάποια ευαισθησία για το δημόσιο συμφέρον ας ζητήσει και την παρουσία του και ο Δήμος Σιθωνίας.
Τα ελαιοζούμια πέρυσι χυνόταν εκτός δεξαμενής,  και  για ένα διαστημα μέχρι την δημοσίευση φωτογραφιών πάλι από το sithonianews , αλλάξανε πορεία ,  και ο Δήμος ‹τυφλός› ξανά!! και δεν είναι και μοναδικός στη Χαλκιδική.
Βέβαια βρέθηκε και άλλλος τρόπος να τα  ξεφορτωθείς . Τα βάζεις σε δεξαμενές  και όταν βρέξει με  βυτίο τα ρίχνεις  π.χ. στον Ολύνθιο και τι σε νοιάζει για το τουριστικό προϊόν.

Η δεύτερη υποθεση με παράβαση καθήκοντος δύο γνωστών 'προισταμένων' της τότε τεχνικής υπηρεσίας της Νομαρχίας ήταν στον πίνακα (11η)αλλά ως μη νομικός δεν γνωρίζω την εξέλιξη.