powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Θεσσαλονίκη κοντά στο Λευκό Πύργο. Δύο άνθρωποι χάθηκαν στη θάλασσα προσπαθώντας να σώσουν ένα σκύλο

Φωτογραφίες Νικόλας Οικονόμου
Νεκρός ανασύρθηκε ένας 18χρονος άνδρας - Σκάφος του Λιμενικού αναζητά έναν ακόμη αγνοούμενο - Το περιστατικό σημειώθηκε στην παραλία της Θεσσαλονίκης, πολύ κοντά στον Λευκό Πύργο
Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου
όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η ταυτότητά του παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη. Πρόκειται για άνδρα, ηλικίας 18-19 ετών, με ύψος 1,70 έως 1,75 μ., ενώ το βάρος του εκτιμάται περίπου στα 60 κιλά.
Για άγνωστους λόγους ένα σκυλάκι έπεσε στη θάλασσα, στην παραλία της Θεσσαλονίκης,σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από τον Λευκό Πύργο. Ο ιδιοκτήτης του βούτηξε στη θάλασσα για να το σώσει, όμως στη συνέχεια, χάθηκαν τα ίχνη του. Το συγκλονιστικό είναι ότι λίγο αργότερα εξαφανίστηκε και ένα δεύτερο πρόσωπο που επίσης έπεσε στη θάλασσα για να βοηθήσει τον ιδιοκτήτη του σκύλου να βγει στην επιφάνεια και να σώσει το κατοικίδιό του. 

Στην περιοχή βρίσκεται ένα σκάφος του Λιμενικού που προσπαθεί να εντοπίσει ίχνη του άλλου αγνοούμενου αλλά και δύο ασθενοφόρα με διασώστες του ΕΚΑΒ. Ωστόσο, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, το σκάφος του Λιμενικού διαθέτει έναν πολύ μικρό φακό ο οποίος δεν μπορεί να φωτίσει επαρκώς το χώρο ώστε να εντοπιστούν τα ίχνη του.

Στο σημείο που βρίσκεται στην λεωφόρο Νίκης, περίπου 150 μέτρα από τον Λευκό Πύργο, βρίσκονται και εκατοντάδες Θεσσαλονικείς που προσπαθούν να βοηθήσουν τους άνδρες του Λιμενικού μήπως και εντοπίσουν τον αγνοούμενο.