powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Με πρωτοβουλία του ΕΟΤ σε Θάσο, Χαλκιδική και Κρήτη Ιταλοί τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τις 10 έως τις 15 Σεπτεμβρίου ταξίδι εξοικείωσης (Fam Trip) δώδεκα Ιταλών τουριστικών πρακτόρων στη Θάσο και τη Χαλκιδική, που είχε ως στόχο την προώθησή των δύο αυτών προορισμών στην ιταλική τουριστική αγορά. Το ταξίδι διοργανώθηκε από το Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας με τη συνεργασία της Περιφέρειας
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και την υποστήριξη του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής.
Οι εκπρόσωποι των τουριστικών γραφείων επισκέφτηκαν τα σημαντικότερα σημεία ενδιαφέροντος και πληθώρα ξενοδοχειακών μονάδων στις δύο περιοχές, ενώ είχαν και τη δυνατότητα να γνωρίσουν αναλυτικά τις ποικίλες επιλογές που αυτές προσφέρουν στους επισκέπτες τους. 

Την αποστολή συνόδευσε η προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Ιταλίας κα Κυριακή Μπουλασίδου, ενώ κατά την επιστροφή στη χώρα τους οι Ιταλοί τουριστικοί πράκτορες δήλωσαν εντυπωσιασμένοι τόσο από τους ίδιους τους προορισμούς όσο και από τις δυνατότητες επαγγελματικής συνεργασίας που διαθέτουν. 


 Εξάλλου, από τις 13 έως τις 20 Σεπτεμβρίου την Κρήτη επισκέφθηκαν η δημοσιογράφος Carmen Rolle και ο φωτογράφος Enrico De Santis του ιταλικού περιοδικού DOVE, στο πλαίσιο δημοσιογραφικού ταξιδιού (Press Trip) που διοργάνωσε επίσης το Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των δύο δημοσιογράφων βρέθηκαν οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρει το νησί και η ανάδειξή τους στο ιταλικό κοινό.

* foto  Οι δώδεκα Ιταλοί τουριστικοί πράκτορες, σε αναμνηστική φωτογραφία τους από τη Θάσο. Στο μέσον της πρώτης σειράς, η προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Ιταλίας Κ. Μπουλασίδου που συνόδευσε την αποστολή.