powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Σκέψεις για Σούπερ Καπ στην Χαλκιδική

Μιχάλης Σουνάς
Εκτός από τα διοικητικά, υπάρχουν σκέψεις και για τα αγωνιστικά στην Χαλκιδική
Στο νομό, μπορεί τα πρωτεία να τα έχει πάρει το τελευταίο διάστημα το διοικητικό κομμάτι της ένωσης, δεν παύει όμως να υπάρχει και αγωνιστικό που πρέπει μέρα με τη μέρα να ‘’ξανά συναρμολογηθεί’’ και
σύντομα να ξεκινήσει. 
 Αυτή τη στιγμή, ξεκάθαρο τοπίο στην ένωση δεν υπάρχει, συνεπώς δεν μπορούμε να μιλάμε για τα αγωνιστικά μέρη. Από την άλλη, όμως, δεν γίνεται να μην υπάρχουν σκέψεις και για τις διοργανώσεις στο νομό. 
 Το τελευταίο διάστημα έχουν πέσει πολλές προτάσεις για να αναβαθμιστεί το ποδόσφαιρο του νομού. Μια τέτοια ήταν και η πρόταση για διεξαγωγή αγώνα Σούπερ Καπ ανάμεσα στον κυπελλούχο και τον πρωταθλητή Χαλκιδικής. Είναι κάτι που αν ‘’ψηφιστεί’’ από όλους θα γίνει πρώτη φορά στη Χαλκιδική, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια. 
 Η Χαλκιδική είναι από τους λίγους νομούς που δεν κάνουν αγώνα Σούπερ Καπ ανάμεσα στους τροπαιούχους. Το Σούπερ Καπ είναι μια γιορτή του αθλητισμού και αν γίνει θα είναι μια «νέα σελίδα» για το ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής.
 Τις επόμενες μέρες που όλα θα μπούνε στην τελική ευθεία, θα υπάρχουν αποφάσεις και για την διεξαγωγή του αγώνα Σούπερ Καπ, χωρίς να είναι κάτι σίγουρο.