powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Οινικές περιηγήσεις. Ευλογείται γέροντα πάμε Μυλοπόταμο Αγ. Όρους

Με τόσα αφροδισιακά μετά τι !!
"Οινικές περιηγήσεις με πυξίδα Τα ΒορΟινά” Οινοποιείο Μετόχι Μυλοπότάμου – Αγίου Όρους Μπακάλ (με την υπογραφή Ελιά-Λεμόνι) «Ελληνικά & Επώνυμα»
Στο πλαίσιο των προ-ΒορΟινών εκδηλώσεων για το 2016, το οινοποιείο Μετόχι Μυλοπόταμου (Αγίου Όρους) και το
Μπακάλ (με την υπογραφή του Ελιά Λεμόνι) σας προσκαλούν σε μία παρουσίαση των κρασιών του κτήματος, συνοδεία Ελληνικών & Επώνυμων προϊόντων που θα βρείτε στο ράφι του Μπακάλ.
Την Δευτέρα 12.09.2016 στις 20:30 ο οινοποιός και αρχιμάγειρας του Αγίου Όρους, Μοναχός Επιφάνιος σε συνεργασία με την ομάδα του Μπακάλ συνδυάζουν όλες τις ετικέτες του κτήματος με ιδιαίτερα τυριά, σπάνια αλλαντικά & κρέατα, μοναδικές μαρμελάδες από όλη την ελληνική επικράτεια με σκοπό την ανάδειξη τους.
 Μαγικό και μαγευτικό, και ανυποχώρητο, ανοιχτό για τον καθένα και κλειστό εκεί που πρέπει !! οργανωμένο με απόλυτη πίστη στην παράδοση !! και στις θρησκευτικές αξίες, ατελείωτο μουσείο θησαυρών - θυμάμαι τη σκηνή του Μεγάλου Ναπολέοντα με τολμηρές γυναικείες φιγούρες κεντημένες ως στολίδια, τις οποίες ο μοναχός απέστρεφε το βλέμμα του για να μην τις αντικρίσει.
 Με τόσα αφροδισιακά μετά τι !!

O Πατέρας Επιφάνειος και του chef του Μισκάλ και του Ελιά Λεμόνι Καζαπίδης Δημήτριος μας προσκαλούν σε μια παρουσίαση των καρασιών του οινοποιείου του Αγ. Όρους, Μυλοπόταμος συνοδεία ελληνικών προϊόντων την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 μετά τις 20:30. 
Τι θα απολαύσουμε: 
Wolcome wine coctail με σιρόπι Σούδη Μυλοπόταμος Νάμα,
Αγγουράκι Κνωσού, 
Ποικιλία τυριών αποτελούμενη απο Τυροβολιά Μυκόνου Κασέρι Ξάνθης Μηλέικο σπηλιάς , Γραβιέρα Κρήτης Γασπαράκι με ξερά σύκα Καλαμάτας , Συκομπουκιές Εύβοιας ροζ πιπέρι, πράσινο πιπέρι και κανέλα, παξιμαδάκι Αστυπάλαιας , με συνοδεία Chuttney Ντομάτας με θυμάρι Chef stories Μυλοπόταμος Λευκός 2013, 
Γαρίδες με καπνιστή πάπρικα και χαβιάρι πιπεριάς ναουμίδι Μυλοπόταμας Ερυθρός 2013 , 
Χταπόδι με ταλιατέλες παντζαριού Μούσες Πιερίων και κόκκινα Μυλοπόταμος Επιφανής 2011, 
Πανακότα με γλυκό τριαντάφυλλο Σούδη , Μυλοπόταμος Οινομέλι 

Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδες 
Μπακάλ: facebook.com/Μπακάλ
Μετόχι Μυλοποτάμου: facebook.com/mywines.gr
Κρατήσεις 2310515881