powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Άρχισε η μεταστέγαση στο νέο κτίριο Του Γενικού Λυκείου Ν.Καλλικράτειας

Άρχισε η μεταστέγαση στο νέο κτίριο Του Γενικού Λυκείου Ν.Καλλικράτειας. Σε ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών κτίριο θα φοιτούν από φέτος οι μαθητές Λυκείου στην ευρύτερη περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Ν.Καλλικράτειας. Το νεοανεγερθεν κτίριο, η κατασκευή του οποίου στοίχισε 2.460.019,14€, παραδόθηκε στο φορέα λειτουργίας του, ήτοι στο
Δήμο Ν.Προποντίδας την Παρασκευή 2/9/2016. Πρόκειται για ένα διώροφο κτίριο με υπόγειο, 3.000 τ.μ. περίπου, στο οποίο έχουν ενσωματωθεί τεχνολογίες αιχμής όσον αφορά τη θέρμανση, τη ψύξη και τον εξαερισμό του. Το νέο Λύκειο διαθέτει σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίες, εργαστήρια φυσικών επιστημών, ηλεκτρονικών υπολογιστών, πολλούς χώρους εξυπηρέτησης μαθητών και καθηγητών, κυλικείο, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, βιβλιοθήκη, θέατρο, γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ, και όλοι οι χώροι του είναι απόλυτα προσβάσιμοι σε άτομα με αναπηρία και κινητικά προβλήματα. 
Η μεταστέγαση της δομής του Γενικού Λυκείου Ν.Καλλικράτειας θα ολοκληρωθεί εντός των ημερών ούτως ώστε ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς να γίνει στις νέες εγκαταστάσεις.

Ο Δήμαρχος
Εμμανουήλ Καρράς
φωτο εδώ nea-propontida.gr