powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Κανταράς Τάσος: Το ανέκδοτο της ημέρας λέγεται Αικατερίνη Ιγγλέση! ( Χαβούζα ελαιολυμάτων Όρμύλιας και χαβούζα Ελντοράντο)


(@sn O ΣΥΡΙΖΑ ξαφνικά ενδιαφέρθηκε μόνο για την δεξαμενή ελαιολυμάτων στην Ορμύλια, μη χάσει ψηφοφόρους ;)
Καταπίνει τα μνημόνια αμάσητα, συμφωνεί στην συνοπτική εκτέλεση εργαζομένων , συνταξιούχων, αγροτών και επαγγελματιών, συμφώνησε με το ξεπούλημα όλης της χώρας μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, κατάπιε μέχρι τον πάτο την εγκληματική χαβούζα της ΕΛΝΤΟΡΑΝΤΟ, αλλά σήμερα ενδιαφέρθηκε και ρώτησε λέει, για
μια παράνομη ιδιωτική χαβούζα στην Ορμύλια! Μου το ανέφερε ο αντιδήμαρχος Ορμύλιας, όταν σήμερα πήγαμε στον εισαγγελέα Χαλκιδικής για το θέμα.
Απολαυστε ευαισθησία της μνημονιακής βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής! Η κυρία αντί αυτών των "τεραστίων" διαστάσεων πρωτοβουλιών της, που δεν πείθουν ούτε τους ολίγους παρατρεχάμενους, πρέπει να μας εξηγήσει τι σκοπεύει να κάνει ο νεομνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση για όλες τις χαβούζες, όχι μόνο για την μία η οποία βέβαια δεν θα λειτουργήσει, γιατί δεν πρέπει να λειτουργήσει! Για όλες! Και για την δικιά της, της Ελντοράντο. Γιατί αποκλειστικιά δικιά της, του Αλέξιου και της κυβέρνησης είναι τώρα πιά!

fb Kantaras Tasos


ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Παρέμβαση στις αρμόδιες υπηρεσίες της αντιπεριφέρειας Χαλκιδικής έκαναν χθες η βουλευτής Κ. Ιγγλέζη και ο συντονιστής της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Σ. Παπαματθαίου για την φημολογούμενη κατασκευή παράνομης δεξαμενής ελαιολυμμάτων από γνωστό επιχειρηματία, στην Ορμύλια. Στην συνάντηση που είχαν με τους υπεύθυνους διαπιστώθηκε ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας δεν κατέχει καμία απολύτως άδεια για την συγκεκριμένη δεξαμενή στα όρια του χωριού και πήραν την διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να αδειοδοτηθεί. Σε συνάντησή τους με αντιπροσωπεία κατοίκων που αντιδρούν, συζήτησαν και αποφάσισαν τα βήματα που θα ακολουθήσουν από κοινού, ώστε να αποτρέψουν έγκαιρα την κατασκευή της δεξαμενής. Για το θέμα, ήδη έχουν ενημερωθεί τόσο η αστυνομική διεύθυνση Χαλκιδικής όσο και η εισαγγελία ενώ αναμένεται και η άμεση παρέμβαση της επιθεώρησης περιβάλλοντος και η ενημέρωση του αρμόδιου υπουργείου μετά από ενέργειες των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Το Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής