powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή

Κάλεσμα Παγχαλκιδικού Συλλόγου στους φοιτητές να ενταχθούν στα τμήματά του

Νεανικό τμήμα του Παγχαλκιδικού Συλλόγου 
Ανοιχτή επιστολή-πρόκληση προς
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ
Μήνας Αύγουστος 2016. Τα αποτελέσματα για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ, που με τόση ανυπομονησία περιμέναμε όλοι, ανακοινώθηκαν.
Χαρές, χαμόγελα, αγκαλιές και φιλιά γέμισε η κάθε οικογένεια από την επιτυχία του παιδιού της.
Ωραίες στιγμές, ωραίες ώρες! Τα συγχαρητήρια, τα κεράσματα, τα λουλούδια και τα τηλέφωνα που κουδουνίζουν δίνουν ένα ξεχωριστό τόνο στα σπίτια. Πολύχρονες προσδοκίες και όνειρα των νέων και των οικογενειών τους παίρνουν το δρόμο για την πραγμάτωσή τους.
Μαζί χαίρεται και ελπίζει ολόκληρη η ελληνική κοινωνία που βλέπει χιλιάδες νεαρά κορίτσια και αγόρια με όνειρα και δυναμισμό, έτοιμα να ριχτούν στον αγώνα για την κατάκτηση της γνώσης και της ζωής. Έτσι, κάθε χρόνο τούτες τις μέρες, ξαναγεννιέται η ελπίδα: τούτα τα παιδιά θα μορφωθούν, θα ζυμωθούν στο καμίνι των Πανεπιστημίων και των άλλων Ανωτάτων Ιδρυμάτων και, όταν με το καλό ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, θα οδηγήσουν τον τόπο μας σε ένα καλύτερο αύριο.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, λοιπόν! ΚΑΛΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ και ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΠΟΡΕΙΑ!
Ο Παγχαλκιδικός Σύλλογος στους κόλπους του οποίου εντάχθηκαν, μεγάλωσαν και ανδρώθηκαν τέσσερις γενιές Χαλκιδικιωτών και φίλων, χαίρεται κι αυτός με την επιτυχία σας και σας καλεί
με την ιδιότητα της φοιτήτριας και του φοιτητή πλέον, ως υπεύθυνους ακαδημαϊκούς πολίτες , να έρθετε στους κόλπους του Παγχαλκιδικού Συλλόγου και να ενταχθείτε στα τμήματά του. 
Εδώ θα γνωρίσετε κι άλλους νέους, κορίτσια και αγόρια, συμπατριώτες σας. 
Θα δημιουργήσετε νέες φιλίες κι ελπίζουμε ότι θα βρείτε διέξοδο στις αναζητήσεις σας: τραγουδώντας στη νεανική χορωδία, χορεύοντας στο νεανικό χορευτικό, μετέχοντας σε νεανικές εκδρομές και σε ποικίλες άλλες εκδηλώσεις. 
Εδώ θα παρακολουθήσετε ενδιαφέρουσες διαλέξεις από σοφούς καθηγητές, θα συμμετάσχετε σε φιλολογικά βραδινά κι επιστημονικές ημερίδες, σε μουσικές βραδιές κι αφιερώματα κλπ., κλπ.
Αγαπητά μας παιδιά,
όλα αυτά, μαζί με τις εκδόσεις του Συλλόγου (περιοδικό ΠΑΓΧΑΛΚΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ κ. ά.) σας προσφέρονται εντελώς δωρεάν, χωρίς εγγραφές και συνδρομές. Πληρώνουν οι μεγαλύτεροι για εσάς. Ο σκοπός του Συλλόγου μας είναι ένας: να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτό που θα σας προσφέρει ευχαρίστηση, ψυχαγωγία αλλά και κοινωνική παιδεία, ώστε να γεμίσετε το χρόνο σας επωφελώς για τη συγκρότηση της προσωπικότητάς σας.
Πέραν τούτου, στον «Παγχαλκιδικό» θα γνωρίσετε και πολλούς από τους καθηγητές σας. Πολλοί είναι οι Χαλκιδικιώτες καθηγητές στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ, τακτικά μέλη του Συλλόγου μας, που συμμετέχουν στην έκδοση του περιοδικού, στην πραγματοποίηση επιστημονικών εκδηλώσεων αλλά και γενικά στη διοίκηση και τη λειτουργία τού Συλλόγου. Θα συγχρωτιστείτε μαζί τους και θα χαρείτε αυτή τη συναναστροφή με ανθρώπους ουσιαστικούς και δημιουργικούς. 
Και βέβαια ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ! Χρόνος πρώτα για τα μαθήματα, τα εργαστήρια, τη μελέτη και μετά ο «Παγχαλκιδικός». Συμπληρωματικά και ψυχαγωγικά.
Η παρούσα πρόσκληση δεν αφορά μόνο τις νέες φοιτήτριες και τους νέους φοιτητές. Απευθύνεται και αφορά όλα τα νεαρά παιδιά, ήδη φοιτητές, σπουδαστές από προηγούμενα έτη που ήδη σπουδάζουν, παιδιά που θα προετοιμασθούν για μια δεύτερη ευκαιρία, εργαζόμενους, ανέργους κλπ. Η νεολαία για τον «Παγχαλκιδικό» είναι ενιαία χωρίς διαχωρισμούς και αποκλεισμούς.
Φίλοι γονείς, 
προτρέψτε τα παιδιά σας είτε αυτά πέτυχαν εφέτος είτε τα προηγούμενα χρόνια, είτε εργάζονται ή προετοιμάζονται για τη ζωή, να έρθουν στο Παγχαλκιδικό Σύλλογο, που καλύπτει όλη τη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη. Γνωρίζετε χρόνια τώρα ότι μέσα σε ένα περιβάλλον σύγχρονο, υπεύθυνο και ασφαλές, ταυτόχρονα με τις σπουδές τους πολλά έχουν να ωφεληθούν. Τα περιμένουμε…
ΚΑΛΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Το Δ.Σ.
Επικοινωνία:
Τα ιδιόκτητα γραφεία του Συλλόγου μας βρίσκονται στην περιοχή της Νέας Ελβετίας, Υψηλάντου και Μαντώς Μαυρογένους 23, Τ.Κ. 54249, δίπλα (βόρεια 50 μ. περίπου) από τη γέφυρα της Βούλγαρη. Εξυπηρετούν οι λεωφορειακές γραμμές Νο 10 Χαριλάου ή 31 Βούλγαρη. Η καθορισμένη μέρα για το νεανικό τμήμα είναι προς το παρόν η Δευτέρα. Κάθε Δευτέρα, λοιπόν, ώρες 18.00-21.00, βρίσκεται εκεί ο υπεύθυνος για τη νεολαία Ειδ. Γραμματέας του Συλλόγου κ. Στέργιος Λυρτζής, Πτυχιούχο Πολιτικό Μηχανικό. Από αυτόν μπορείτε να πάρετε κάθε πληροφορία. Ως επίσημη ημερομηνία έναρξης λειτουργία των νεανικών τμημάτων ορίστηκε η ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΏΡΑ 8.00΄ΒΡΆΔΥ. Σας περιμένουμε.
Τηλέφωνα: Γραφεία: 2310323839, κ. Στ. Λυρτζής: 6944779345, κ. Μιχ. Καρτσιώτης Πρόεδρος: 2310318840 και 6946470157, fax 2310326108, e-mail panchalkidikos@gmail.com και mkartsioti@gmail.com, ηλεκτρονική δ/νση www.panchalkidikos.gr